De beste VPNs voor iPad

Beste VPNs voor iPad

Of u nu een ondernemer bent of slechts een incidentele internetgebruiker, VPN’s zijn essentiële hulpmiddelen om veilig online te blijven. De iPad is echter niet het gemakkelijkste apparaat om met een VPN in te stellen. Het is niet dat er geen VPN’s zijn die werken met iOS-apparaten, maar het kan ingewikkeld zijn om ze op te zetten en goed te gebruiken op uw iPad. Daarom hebben we onze favoriete opties voor het gebruik van uw iPad met een VPN op een rijtje gezet:

Wat is een VPN en waarom heb je er een nodig?

Een VPN, of virtueel privénetwerk, is een dienst waarmee u uw iPad kunt verbinden met het internet door een beveiligde verbinding tot stand te brengen tussen uw apparaat en een server in een ander land. VPN’s worden gebruikt om toegang te krijgen tot inhoud die in uw land is geblokkeerd, om uw privacy te beschermen terwijl u online bent en om uw identiteit veilig te stellen.

Hoe zet u een VPN op uw iPad op?

Om een VPN op uw iPad in te stellen, heeft u nodig:

  • Een VPN-app uit de App Store. U kunt deze vinden in de onderstaande lijst of door te zoeken op “VPN” in de zoekbalk van de App Store.
  • ExpressVPN (onze top keuze)
  • NordVPN
  • CyberGhost VPN
  • Een actief account bij een van deze diensten (als u er nog geen heeft). Als u nog geen account heeft, maak er dan nu een aan met ExpressVPN en geniet ervan!

Dit zijn de 3 beste VPNs voor iPad

1. ExpressVPN

Express VPN

De allerbeste VPN om Netflix blokkades te omzeilen

Prijs: €5+ per maand Gevestigd in: Britse Maagdeneilanden Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec
  • ExpressVPN heeft een zeer gebruiksvriendelijke app die gemakkelijk op te zetten is op uw iPad.
  • Het wordt ook geleverd met een 30 dagen geld terug garantie, dus u kunt het risicoloos proberen! U kunt op elk moment annuleren en uw geld terugkrijgen als het u niet bevalt.
  • ExpressVPN heeft servers in meer dan 90 landen, waardoor ze een van de meest wijdverspreide VPN’s zijn die er zijn. Dit betekent dat waar u ook bent in de wereld, uw verbinding snel en stabiel zal zijn.
  • Ze hebben een no-logs beleid wat betekent dat ze niets volgen of monitoren wat er op hun netwerk gebeurt; dit verzekert privacy voor u en gemoedsrust voor hen (geen datalek = geen rechtszaken).
  • De klantenondersteuning is 24/7 via e-mail ticketsysteem of live chat venster (hoewel ik in mijn ervaring wel problemen had met live chat).

2. NordVPN

NordVPN

Meest gebruiksvriendelijke VPN met het grootste serveraanbod

Prijs: €0-3 per maand Gevestigd in: Panama Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec, Wireguard

NordVPN is een van de beste VPN’s voor iPad. Je kunt NordVPN gebruiken om alles te doen op je iPad, van surfen op het web tot Netflix kijken of bestanden downloaden.

NordVPN heeft een geweldige set functies voor iPad: het is supergemakkelijk te gebruiken en er worden geen logs bijgehouden door NordVPN, dus u kunt er zeker van zijn dat niemand zal weten wat u online doet. Het bedrijf heeft ook een geweldig klantenserviceteam, dat 24/7 beschikbaar is als je hulp nodig hebt met welk aspect van je VPN-ervaring dan ook.

3. Windscribe

Windscribe VPN

Prijs: €3-5 per maand Gevestigd in: Canada Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, IKEv2

Windscribe is een geweldige VPN voor iPad. Het is goed in streaming, toegang tot geo-restricted content en is gemakkelijk te gebruiken. De app heeft ook een gratis versie die je kunt proberen voordat je koopt.

De iPad is het perfecte apparaat voor iedereen die reist of onderweg verbonden wil blijven. Het kan echter moeilijk zijn om een VPN te vinden die goed werkt met iOS-apparaten en die niet veel extra werk vereist. Onze lijst van top drie VPN’s omvat NordVPN, ExpressVPN en Windscribe. Alle drie hebben apps beschikbaar in de App Store, zodat je meteen kunt beginnen met jezelf te beschermen.

Verwante artikelen