Beste VPN voor Windows

beste-vpns-voor-windows

Wat is de beste VPN voor Windows 10, 8 en 7?

Windows heeft al jaren problemen met de privacy. Verschillende hacking en phishingaanvallen vormen een bedreiging voor de online privacy. Vandaag vertellen we je wat de beste VPN’s voor Windows zijn: de VPN’s die snel, veilig en betaalbaar zijn. Meer informatie over Windows VPN’s vind je in dit artikel.

Voor de beveiliging van een Windows apparaat is meer nodig dan alleen de ingebouwde Windows Defender. De eenvoudige handeling van het online gaan stuurt privé-informatie naar lokale service providers en meer, waarbij ongecodeerde gegevens worden aangeboden aan hackers voor diefstal of internet service providers voor verkoop of het delen met derden. Het beschermen van de privacy van informatie is net zo belangrijk als het voorkomen dat virussen je systeem infecteren.

Een goed virtueel privé netwerk (VPN) is de beste manier om deze mate van databeveiliging toe te voegen. Het versleutelt niet alleen gegevens, maar biedt ook een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot inhoud die in de regio is geblokkeerd in diensten zoals Netflix en Hulu.

VPN’s zijn een onmisbaar hulpmiddel voor Windows-gebruikers om de informatiebeveiliging te waarborgen. We hebben enkele van de beste aanbieders verzameld om je de best mogelijke ervaring te geven.

Hoe kies je een goede VPN voor Windows?

Het kiezen van een goed VPN is een moeilijke taak. Je kiest een dienst om je internetverbinding samen met al je privégegevens af te handelen, dus hoe meer onderzoek je doet, hoe beter. We hebben meerdere leveranciers gezocht om de beste VPN voor Windows te vinden die snelheid, veiligheid, privacy en gebruiksgemak met elkaar in evenwicht brengt. Hieronder staan de criteria die getest werden om elke dienst te beoordelen.

Overzicht van de criteria

 • Inschrijvingspraktijken. Of een serviceprovider logboeken bijhoudt moet altijd centraal staan bij het zoeken naar een VPN voor Windows. Aanbieders moeten een strikt nul-logboekbeleid hanteren om ervoor te zorgen dat gegevens nooit op hun servers worden opgeslagen, zodat de informatie zo privé mogelijk blijft. Goede VPN’s houden nooit logboeken bij en vermelden dit duidelijk, vooraf en altijd.
 • Snelheid: Trage internetverbindingen zijn frustrerend. Het versleutelen van gegevens en het routeren van verkeer via servers die zich over de hele wereld bevinden, kan een merkbare invloed hebben op de vertraging. De beste VPN-aanbieders weten dit en hebben methoden om snelle verbindingen te bieden die niet besparen op privacy-maatregelen. We hebben ervoor gezorgd dat de volgende diensten zich de snelheid herinneren bij het bouwen van netwerken.
 • Capaciteit en verkeersbeperkingen. Sommige VPN-aanbieders leggen beperkingen op aan de bandbreedte die elke gebruiker kan gebruiken, waarbij ze beperkingen opleggen zodra een bepaalde drempel wordt bereikt. Ze verbieden ook bepaalde soorten transfers, waaronder het delen van P2P-bestanden en torrents. We hebben ervoor gezorgd dat de volgende diensten onbeperkte bandbreedte bieden zonder snelheidslimieten en alle bestandstypen toestaan.
 • Distributie van servers: Een van de meer praktische toepassingen van VPN is de mogelijkheid om IP-adressen te wisselen, waardoor het apparaat effectief een nieuwe geografische plaats krijgt. Dit is ideaal voor iedereen die content wil omzeilen die geblokkeerd is in de regio of Netflix, Hulu of BBC iPlayer video’s wil streamen die niet beschikbaar zijn in hun land. De volgende VPN-diensten bestrijken een breed scala aan serverlocaties en stellen gebruikers in staat om in hun vrije tijd tussen deze plaatsen te switchen.
 • Tariefstructuur: De concurrentie heeft de meeste VPN’s gedwongen om een vergelijkbare prijsstructuur en tarieven te hanteren. De meeste bevatten maandelijkse factureringsopties met een korting als je voor het hele jaar betaalt. Sommige bevatten zelfs korte proefperiodes, geld terug-garanties en zelfs verwijzingsprogramma’s om je te helpen je vrije tijd te verdienen.
 • Bedrijfsplaats: De juridische bevoegdheid van het VPN kan een grote invloed hebben op het nut van de dienst. Als je land strenge of ongebruikelijke regels voor gegevensopslag heeft, moet je VPN-aanbieder zich aan die regels houden. Dit kan de nulregistratie regels vervangen en je persoonlijke gegevens in gevaar brengen.

Dit zijn momenteel de 3 beste VPN’s voor Windows

1. ExpressVPN

€5+ per maand

Express VPN

De allerbeste VPN om Netflix blokkades te omzeilen

ExpressVPN is ontworpen om een VPN te bieden met bijzondere nadruk op gebruiksgemak, uitstekend privacybeleid en goede locatievariabiliteit. Je kunt kiezen uit meer dan 3000 servers in 94 landen in Europa, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en Azië, waarbij je vrijelijk tussen hen kunt schakelen om de beste verbinding te vinden voor toegang tot geblokkeerde content in de regio, ongeacht je plaats. Onbeperkte bandbreedte is beschikbaar in elk plan en er zijn geen snelheidslimieten of beperkingen van het bestandstype. ExpressVPN heeft ook een zero sign-on policy en maakt gebruik van sterke IP-encryptie en afscherming om je gegevens privé te houden.

De ExpressVPN client voor Windows is buitengewoon snel te installeren. Je hoeft je alleen maar aan te melden voor de service, het bestand te downloaden en vervolgens in te loggen en verbinding te maken. Alle aanpasbare functies zijn volledig optioneel, omdat alles direct uit de doos werkt. Er zijn ook clients voor iOS, Android, Mac, Linux en routers om al je apparaten te beschermen.

Voordelen

 • hogesnelheidsservers (minimaal snelheidsverlies)
 • encryptie AES-256
 • geen persoonlijke gegevenslogboeken
 • geweldige ondersteuning (24/7 chat)

Nadelen

 • een vrij duur maandabonnement

2. NordVPN

€0-3 per maand

NordVPN

Meest gebruiksvriendelijke VPN met het grootste serveraanbod

Veilige en onbeperkte toegang tot het internet zijn de twee belangrijkste functies van NordVPN. De service maakt gebruik van unieke dubbele coderingstactieken die een extra beveiligingslaag aan je gegevens toevoegen: 2048-bits SSL-encryptie om precies te zijn dat zelfs de krachtigste supercomputer kan het niet breken. Dit is goed te combineren met een strikt nul-registratiebeleid, een automatische noodstop om het uitlekken van onversleutelde gegevens te voorkomen en bitcoinbetalingen voor een extra dosis privacy.

De snelheid en betrouwbaarheid van NordVPN is ook op het hoogste niveau. Het bedrijf zet een netwerk van 5800 servers in 59 landen in, en dit aantal groeit voortdurend. Dit maakt het eenvoudig om van server te wisselen en virtuele locaties te veranderen om toegang te krijgen tot geblokkeerde content. De servers zijn ontworpen om bepaalde soorten content efficiënter te leveren, waardoor snellere video- of torrentdownloads mogelijk zijn. Er zijn geen bandbreedtebeperkingen of bestandstypes.

NordVPN plannen bieden een volledig scala aan functies tegen een vast maandelijks of jaarlijks tarief. Er zijn kortingen beschikbaar voor langere abonnementen, en een dertig-dagen geld terug garantie zorgt ervoor dat je tevreden bent met de service van begin tot eind. Er is zelfs een verwijzingsprogramma om zowel jezelf als je uitgenodigde vrienden aan te moedigen om mee te doen. De snelle installatie van de Windowsclient maakt de start net zo eenvoudig als het downloaden en installeren. Er zijn ook apps voor iOS, Android, Linux, Mac en routers voor volledige dekking van het apparaat.

De voordelen

 • Werkt moeiteloos met Netflix, BBC iPlayer
 • Verschillende IP-adresservers
 • 2048-bits SSL-sleutels en DNS-lekbeveiliging
 • uiterst veilige dubbele VPN voor gegevensversleuteling
 • klantenservice (24/7 chat)

Nadelen

 • Soms is de verwerking van retouren traag (maar dat is altijd zo)

3. IPVanish

IPVanish heeft een eenvoudige slogan: stop met spioneren. De service stelt de privacy van gegevens voorop met 256-bit AES-codering en zero traffic logs, waardoor het bijna onmogelijk is om informatie te krijgen wanneer je je computer verlaat. IPVanish biedt ook onbeperkte bandbreedte, anonieme torrenting, onbeperkt P2P-verkeer en meer dan 1300 servers in meer dan 60 landen, ideaal voor het passeren van regionaal geblokkeerde inhoud op diensten zoals Hulu of BBC iPlayer.

IPVanish abonnementen bevatten een vast maandtarief met grote kortingen als je jaarlijks betaalt. Als je verschillende dingen wilt proberen voordat je besluit tot een VPN, profiteer dan van de royale zevendaagse proefperiode. Coupons worden vaak direct op de site beschikbaar gesteld, waardoor ze nog goedkoper zijn dan de abonnementen suggereren.

Bovendien ondersteunt IPVanish software Mac OS X, iOS, Android, Ubuntu, Chromebook- en routersoftware en is de Windows-client snel en eenvoudig te downloaden.

Voordelen

 • het unieke aanbod
 • je kunt tot 60 % besparen op een abonnement

Nadelen

 • geen speciale nadelen gevonden

Waarom zou je één van deze drie VPN’s gebruiken?

Deze VPN’s zijn uiterst nuttige hulpmiddelen voor internetgebruikers die zich bekommeren om privacy. Ze bieden ook enige flexibiliteit bij de toegang tot inhoud en beschermen mobiele apparaten onderweg. VPN’s zijn in wezen je privétunnel naar het internet, waardoor je toegang krijgt tot de inhoud die je wilt, zonder dat je je plaats of privégegevens met derden deelt.

 

Verwante artikelen