Beste VPN voor iPhone

Beste VPN voor iPhones

Je kunt de nieuwste iOS-update gebruiken om Apple-producten bij te werken, maar dit betekent niet dat je online volledig veilig bent.

Je toestellen zijn nog steeds kwetsbaar voor aanvallen en virussen, dus het toevoegen van een krachtige VPN aan je smartphone, iPod of tablet zal je beveiliging verbeteren. Je toestel is niet alleen kwetsbaar voor cybercriminaliteit en illegale internetactiviteiten, maar internetproviders (ISP’s) kunnen ook iOS-apparaten gebruiken om gegevens over online activiteiten te controleren en te verzamelen.

Dit hoeft helemaal hoeft niet te gebeuren. Door een VPN te gebruiken, kun je iOS-apparaten en -gegevens gemakkelijk beschermen tegen iedereen (inclusief ISP’s) die jezelf of je bedrijf proberen te volgen, persoonlijke gegevens verkopen of malware op je toestel installeren.

Het gebruik van een VPN is doeltreffend en gemakkelijk, met als extra voordeel dat je overal ter wereld toegang hebt tot geografisch beperkte inhoud. Hieronder vind je wat volgens ons de 3 beste vpn’s voor iPhone toestellen zijn.

1. NordVPN

€0-3 per maand

NordVPN

Meest gebruiksvriendelijke VPN met het grootste serveraanbod

Vanwege de hoogste beveiliging prijkt NordVPN bovenaan de lijst. Met het 256-bit AES-coderingsalgoritme dat door NSA wordt gebruikt, is het beveiligingsniveau dat met NordVPN kan worden bereikt bijna onovertroffen.

Kenmerken

 • Ongeëvenaarde beveiliging
 • meer dan 4800 servers over de hele wereld
 • Hoge snelheid

Door een unieke combinatie met andere unieke functies, zoals dubbele VPN-codering en automatische noodstopfunctie, kan de beveiliging worden verbeterd en het internet worden gesloten in het geval van een storing. Of je je iOS-apparaat nu voor commercieel of persoonlijk gebruik gebruikt, je kunt veilig en anoniem op internet surfen.

Ze hebben ruim 4800 servers in 63 landen, wat betekent dat de geografische beperkingen op inhoud gemakkelijk te overwinnen zijn en tegelijkertijd de beveiliging verbetert. Het enige dat je moet doen, is een van de dedicated servers over de hele wereld kiezen en een verbinding tot stand brengen. Vervolgens, door het IP-adres te veranderen in het serveradres, zal NordVPN de applicatie of site ervan overtuigen dat deze zich daadwerkelijk op die plaats bevindt.

NordVPN en zijn beveiliging hebben veel voordelen. Hoewel de snelheidstestresultaten goed zijn, kan de snelheid op lange en korte verbindingen soms vertragen, wat het streamen of bekijken van video’s kan beïnvloeden. Deze variabele snelheden veroorzaken soms ontkoppelingen. Gelukkig leidt het loskoppelen van de VPN tot een noodstop en worden alle kwetsbaarheden beschermd.

2. ExpressVPN

€5+ per maand

Express VPN

De allerbeste VPN om Netflix blokkades te omzeilen

Als je een iOS-apparaat gebruikt, kan ExpressVPN de beste snelheid en prestaties bieden voor elke beschikbare VPN. Nadat je verbinding hebt gemaakt met ExpressVPN, werkt het op de achtergrond alsof het helemaal niet bestaat.

Kenmerken

 • uitstekende snelheid en prestaties
 • eenvoudige applicatie voor iOS,
 • eenvoudige configuratie en gebruiksvriendelijke interface
 • een account beschermt vijf apparaten

Snelheid is de belangrijkste reden waarom ExpressVPN een van de meest populaire netwerken ter wereld is geworden. Als je regelmatig films kijkt en inhoud uploadt naar je iPhone of iPad omdat er geen onderbrekingen of vertragingen zijn, dan is ExpressVPN de ideale keuze.

De speciale iOS ExpressVPN-app is gemakkelijk te downloaden, in te stellen en te navigeren. De gebruiksvriendelijke interface is perfect voor gebruikers die extra beveiliging nodig hebben, maar niet bekend zijn met VPN’s. Nadat je bent ingelogd op de app en een account hebt aangemaakt, laat de tutorial je zien hoe je VPN gebruikt. Als je eenmaal bekend bent met de toepassing, selecteer je de gewenste plaats, en ga je verder. Met deze applicatie kun je op internet surfen, mails verzenden, toegang krijgen tot bankgegevens …

Met ExpressVPN kun je maximaal vijf apparaten met een account beschermen. In de huidige hightech samenleving gebruiken gezinnen meestal meerdere apparaten voor elke functie. Tegenwoordig is het gebruikelijk dat iPhones, iPads en iPods bescherming nodig hebben. Met ExpressVPN kun je alle apparaten met maar een account beschermen.

3. CyberGhost VPN

€0-3 per maand

CyberGhost VPN

Zeer gebruiksvriendelijke en goedkope VPN-dienst

Cyber ​​Ghost VPN had vroeger een probleem met een relatief lage snelheid, maar het lijkt erop dat dit verholpen is door het systeem te reorganiseren. Zowel snelheid als prestaties werden als goed beoordeeld.

Kenmerken

 • geen logboekregels
 • geen gegevenopslag
 • een account beschermt zeven toestellen
 • Hoge snelheid

Met zeven gelijktijdige verbindingen kunt je de meeste iOS-apparaten in je huis en bedrijf tegelijkertijd beschermen. Het tegelijk verbinden van zeven apparaten heeft geen invloed op de snelheid en prestaties, omdat CyberGhost zich inzet voor het onderhouden van snelle verbindingen, ongeacht het aantal apparaten dat je gebruikt.

Naast maximale 256-bit codering biedt CyberGhost ook een nul-logstrategie, wat betekent dat ze geen informatie opslaan of gegevens bekijken. De zero log-strategie handhaaft online anonimiteit om te voorkomen dat VPN’s, ISP’s, cybercriminelen en andere derden die je gegevens willen gebruiken of dat je gehackt of aangevallen wordt.

Als je problemen hebt met je VPN-verbinding, is de klantenservice van CyberGhost 24/7 beschikbaar om je te helpen het probleem op te lossen.

Hoe zet u een VPN op uw iPhone of iPad op

We vertrouwen meer op smartphones om op internet te surfen, te communiceren met sociale media en meer dan ooit in contact te blijven met vrienden. Als je je zorgen maakt over het verbergen van surfgewoonten op internet voor ISP’s, netwerkproviders en overheden, dan wilt je misschien een VPN gebruiken. Laten we even kijken hoe eenvoudig het is om een VPN-verbinding op je iPhone te zetten.

Gebruik de providertoepassing

De eerste methode die we zullen zien, is de eenvoudigste. Bijna alle grote VPN-providers hebben hun eigen iPhone-apps die gemakkelijk verbinding kunnen maken en verbindingen kunnen wijzigen. Welke applicatie je downloadt, hangt af van je provider.

Welke VPN-provider je kiest, hangt af van bepaalde factoren, zoals prijs, logstrategie en de afstand van de server tot je huidige locatie

Het maakt niet uit welke je kiest, er is een belangrijke factor om in gedachten te houden. Vermijd het gebruik van een gratis VPN-service voor je iPhone.. Met gratis VPN moet de provider op de een of andere manier geld verdienen, dus je zult het moeten stellen met extra reclame, verminderde snelheid of het bedrijf dat je gegevens verkoopt.

Verbinding maken met je VPN via de app is de gemakkelijkste en meest directe manier. Zoek in de App Store naar de app van je provider en download deze. Start de app en meld je aan met je gegevens. De app leidt je door het installatieproces en informeert je dat jetoestemming moet geven om een VPN-configuratie te installeren. Autoriseer eventuele wijzigingen met Face ID, Touch ID of je wachtwoord.Nadat de installatie is voltooid, kun je de app gebruiken om verbinding te maken met de VPN. Je moet de applicatie gebruiken om je verbinding te beheren, inclusief het wijzigen van je regio of het selecteren van een andere lokale server. Deze app is de gemakkelijkste manier om verbindingen in te schakelen of te beheren. Je kunt de VPN-verbinding nog steeds handmatig uitschakelen of activeren in Instellingen “Algemeen” VPN door de statusschakelaar aan of uit te zetten.

Handmatig verbinden met een VPN

Bij een goed VPN-provider zal het niet nodig zijn om deze methode te gebruiken.Als je provider geen eigen app heeft, of als je om een of andere reden liever handmatig verbinding maakt, dan kan dat ook. Om verbinding te maken, heb je de volgende informatie nodig:

 • Type VPN ( meer informatie over de belangrijkste VPN-protocollen )
 • Serveradres
 • Verre ID
 • Gebruikersnaam
 • Wachtwoord

Naast deze informatie kan het zijn dat je een lokale ID moet opgeven en moet kiezen tussen de Authenticatie Gebruikersnaam of het Certificaat. Je provider moet je na het inloggen op je controlepaneel de benodigde gegevens op zijn website geven.

Probeer het nu en loop geen risico

Kies een van de beste drie VPN-netwerken op iOS om je veiligheid en je innerlijke rust te verbeteren. Elke VPN op onze lijst is ideaal voor iedereen die de veiligheid van zijn iOS-apparaat wil beschermen. Welke je ook kiest, je kunt vrij en zorgeloos browsen, streamen, kijken, luisteren en gamen.

Verwante artikelen