Beste VPN voor Popcorn Time

Popcorn Time kijken met een VPN

Waarom kijk je best Popcorn Time met een VPN?

Popcorn Time is een gratis streamingprogramma genaamd ‘Netflix voor illegale films’. Hiermee kunt je films en tv-programma’s direct en probleemloos bekijken, maar uit controversiële bronnen. Zijn multi-platform BitTorrent-client haalt inhoud uit torrents en speelt deze af in de ingebouwde mediaspeler, dus het is een must om één ​​van onze beste VPN voor Popcorn Time keuzes te gebruiken.

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van torrenting, wat op zichzelf niet illegaal is, maar of je je tenen hebt gedompeld in de troebele wateren van piraterij is een andere kwestie. Torrenting is een vorm van het delen van bestanden, maar de meeste inhoud die op torrent-sites wordt gevonden, is auteursrechtelijk beschermd materiaal, en door het te downloaden, overtreedt je de wet.

Omdat Popcorn Time films en shows rechtstreeks vanuit torrents streamt, blijft je in een risicovolle positie, tenzij je voorzorgsmaatregelen neemt. Copyrightwetten verschillen in elk land, en sommige zijn alleen streng voor degenen die dergelijke inhoud delen.

Daarom zou je een VPN moeten gebruiken om jezelf verborgen te houden. Als je haast hebt om de popcorn te laten stromen, raden we je aan de beste VPN te gebruiken die er is voor Popcorn Time, ExpressVPN.

1. Express VPN

Express VPN

De allerbeste VPN om Netflix blokkades te omzeilen

Prijs: €5+ per maand Gevestigd in: Britse Maagdeneilanden Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec

Gezien het feit dat ExpressVPN een populaire keuze is, en het feit dat het onze beste VPN is voor streaming, is het waarschijnlijk geen verrassing dat we het de beste plek hebben gegeven voor Popcorn Time. Het maakt torrenting mogelijk en heeft uitstekende beveiliging om je verborgen te houden, samen met een kill-schakelaar die standaard is ingeschakeld. Bovendien is er een strikt beleid zonder logboeken.

Je hoeft uw bandbreedtegebruik niet in de gaten te houden, want de toegestane hoeveelheid is onbeperkt en het is de snelste VPN op de markt.

Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Als je een beginner bent, hoeft je zich geen zorgen te maken dat je er grip op krijgt, want er is een grote aan-schakelaar om verbinding te maken. Degenen die het weten, kunnen het echter aanpassen aan hun eigen behoeften.

ExpressVPN is een prijzig pakket, maar het is het geld meer dan waard. Hoewel er geen gratis proefversie van ExpressVPN is, is er om de klap te verzachten een 30 dagen geld-terug-garantie, zodat je de tijd heeft om het te proberen. En als piraterij niet jouw ding is, werkt het heel goed met BBC iPlayer.

2. NordVPN

NordVPN

Meest gebruiksvriendelijke VPN met het grootste serveraanbod

Prijs: €0-3 per maand Gevestigd in: Panama Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec, Wireguard

NordVPN is een andere geweldige keuze voor Popcorn Time, vooral omdat het onze beste VPN is voor torrenting. Het maakt gebruik van eersteklas beveiliging samen met zijn double-hop-servers, die in feite meer bescherming aan uw verbinding toevoegen.

Er staat een kill-schakelaar klaar en deze heeft een solide beleid om niet te loggen. De servicekwaliteit is vergelijkbaar met die van ExpressVPN. Het wordt geleverd met een onbeperkte bandbreedte en de snelheden zijn goed, hoewel ze over lange afstanden traag kunnen worden. Het is gemakkelijk te gebruiken en je krijgt ook snel verbinding.

Qua prijs past NordVPN misschien beter bij je dan onze topkeuze als je een strikt budget hebt. Het biedt waar voor uw geld, maar het maandabonnement is niet de beste optie. Langere abonnementen werken uiteindelijk goedkoper uit, en er is een terugbetalingsperiode van 30 dagen voor het geval je het niet leuk vindt.

3. Cyberghost VPN

CyberGhost VPN

Zeer gebruiksvriendelijke en goedkope VPN-dienst

Prijs: €0-3 per maand Gevestigd in: Roemenië Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec

De volgende is CyberGhost. Het is een goede service die fatsoenlijke beveiliging biedt om je te beschermen. Het heeft een kill-schakelaar, maar is, in tegenstelling tot andere VPN-providers, permanent ingeschakeld. Aan de ene kant is dat geweldig omdat je niet hoeft te onthouden om hem aan te zetten, maar aan de andere kant is het jammer dat er geen controle over is. CyberGhost registreert uw online activiteiten ook niet.

Je krijgt onbeperkte bandbreedte en de snelheden zijn hoog. Net als bij NordVPN kunnen de snelheden echter worden beïnvloed door de afstand tussen jou en de server. De bijgewerkte interface heeft de gebruikerservaring veel aangenamer gemaakt en je zou er geen probleem mee moeten hebben om het te gebruiken.

CyberGhost is niet duur, maar je moet een langetermijnplan kiezen om de meeste waarde te zien. Een gratis proefperiode van zeven dagen is beschikbaar op Android en iOS. Helaas krijgen desktopgebruikers slechts een proefperiode van één dag. Toch is er een geld-terug-garantie waarop je kunt terugvallen, ongeacht het apparaat dat je gebruikt.

4. Windscribe VPN

Windscribe VPN

Prijs: €3-5 per maand Gevestigd in: Canada Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, IKEv2

We kunnen Windscribe ook aanbevelen. Het biedt een royaal gratis abonnement, hoewel het niet alle toeters en bellen van het betaalde abonnement heeft. Je bent bij beide plannen gedekt door uitstekende beveiliging en de ingebouwde kill-schakelaar. De kill-schakelaar wordt echter verwarrend een “firewall” genoemd, dus let daar goed op.

Het heeft tal van privacyfuncties, maar sommige informatie wordt gelogd. Dat gezegd hebbende, de bewaarde informatie heeft niets van echte waarde en kan niet aan jou worden herleid. De snelheden zijn goed genoeg voor de meeste activiteiten, en het heeft een eenvoudige interface voor zowel beginners als techneuten.

De verschillen tussen de plannen zijn vooral merkbaar als het om bandbreedte gaat. Met het betaalde abonnement is het onbeperkt, terwijl het gratis abonnement je slechts een maandelijkse vergoeding van 2 GB geeft, die kan worden verhoogd tot 10 GB als je een geldig e-mailadres invoert bij het aanmelden. Er zijn ook manieren om de limiet te verhogen.

Het gratis abonnement is niets om aan te snuffelen, maar je kunt er beter voor zorgen dat je onbeperkte bandbreedte hebt. Voor een goedkope manier om dat te krijgen, kunt je de optie ‘bouw een plan’ van Windscribe gebruiken. Daarmee kunt je één serverlocatie en onbeperkte data toevoegen voor slechts $ 2 per maand.

Als je besluit om voor het hele varken te gaan, werkt het betaalde abonnement beter met langere abonnementen. Er is geen officieel teruggavebeleid, maar je kunt er binnen drie dagen na aankoop om vragen. Dat lijkt misschien krap, vooral omdat er geen gratis proefperiode is, maar je kunt eerst het gratis abonnement gebruiken om er zeker van te zijn dat je het leuk vindt.

Verwante artikelen