SaferVPN

Prijs: €0-3 per maand Gevestigd in: Israël Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec, PPTP

SaferVPN Review

SaferVPN is niet een van de namen die gewoonlijk worden geassocieerd met de beste VPN-merken. Het is oorspronkelijk ontwikkeld door een bedrijf genaamd Safer Social, Ltd. in 2013. Hoewel sommige landen / regio’s enkele kleine initiatieven hebben genomen om bloggers te helpen het censuursysteem te omzeilen, is er tot nu toe niet veel gedaan.

n 2019 werd het overgenomen door J2 Global, de organisatie die zowel IPVanish als Encrypt.me bezit. Nu zijn alle drie de VPN-merken nog steeds verschillend. Ondanks de sterke achtergrond van J2, is zijn in de VS gevestigde VPN enigszins verdacht.

Wat is er goed aan SaferVPN

Traditionele veiligheidsbenadering

Ondanks de relatief lage langetermijnkosten, kan SaferVPN het meeste werk leveren dat andere VPN-providers doen. Dit omvat traditionele protocollen zoals OpenVPN en IKEv2. Het kan ook op veel soorten apparaten worden geïmplementeerd, waaronder desktops, mobiele apparaten, routers en bepaalde browsers. Natuurlijk krijg je voor moderne VPN’s ook de gebruikelijke beveiligingsstandaarden: 256-bit codering en een typische kill-schakelaar.

SaferVPN-servers bieden fatsoenlijke snelheden

SaferVPN heeft 55 serverlocaties. Het aantal servers is onbekend. Volgens de huidige standaarden, hoe groot of klein ook, is het niet klein. Het kan bijvoorbeeld niet worden vergeleken met een webgigant als CyberGhost, die meer dan 6000 servers op 90 plaatsen heeft, maar kan wel worden vergeleken met kleinere providers zoals FastestVPN.

Bovendien moet je ook rekening houden met het eigendom van J2, wat betekent dat ze servers kunnen gebruiken die worden beheerd door andere VPN’s met een kleinere bandbreedte. Soms is dit tijdens een snelheidstest duidelijk te zien aan de SaferVPN-verbinding met de IPVanish-server.

Klantenservice is snel en nuttig

Klantenservice is een van de belangrijkste onderdelen van een VPN-provider. In de meeste gevallen is dit vervelend en vervelend, omdat ze zich in verschillende tijdzones bevinden, waardoor ze zich gefrustreerd voelen door het lange wachten.

Klantenservice is een gebied waar SaferVPN niet zal teleurstellen. Hun reactiesnelheid is snel en de agent kan bekwaam zijn om je probleem op te lossen.

Waarom zou je SaferVPN kiezen

Als je op zoek bent naar een goedkope VPN, overweeg dan om SaferVPN te kopen. Voor het driejarenplan daalt de prijs van SaferVPN naar $ 2,50 per maand. Hoewel het niet de laagste is, biedt het een balans tussen snelheid en bruikbaarheid en voldoet het aan de behoeften van de meeste mensen. Er zijn enkele beste providers die aan deze prijs kunnen voldoen, maar niet veel. Denk dat het de superieure keuze is in het middensegment.

SaferVPN biedt een gratis proefversie van 24 uur van zijn service.jzmoetje e-mailadres en wachtwoord invoeren om de gratis proefperiode te starten. Omdat er geen financiële informatie nodig is om de gratis proefperiode te starten, stopt deze pas met werken als de proefperiode afloopt, maar als je je abonneert op een betaalde service, hoef je dit niet te doen.

Naast gratis diensten biedt SaferVPN ook een 14 dagen geld-terug-garantie voor zijn betalende klanten. Dit geeft je voldoende tijd om ervoor te zorgen dat de service precies is wat je nodig hebt om een ​​terugbetaling aan te vragen, hoef je tijdens de garantieperiode alleen contact op te nemen met SaferVPN-ondersteuning.

SaferVPN-server en netwerklocaties

Het SaferVPN-netwerk is middelgroot. Het bestaat uit meer dan 400 servers in 30 landen. Dit omvat de plaats van de servers aan de oost- en westkust van de Verenigde Staten. Mensen die vanuit Azië verbinding maken met de Verenigde Staten, zouden de plaats aan de westkust moeten gebruiken, terwijl mensen van Europa naar de oostkust die locatie zouden moeten gebruiken.

SaferVPN is niet het grootste VPN-netwerk, maar heeft locaties op alle continenten behalve Antarctica. Over het algemeen geldt dit alleen voor grote VPN-providers. Ze hebben ook locaties in populaire landen als Canada, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Hun netwerk omvat ook speciale VPN-servers voor het streamen van inhoud in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten om de netwerkprestaties te verbeteren. Torrent- en P2P-fans moeten weten dat alleen Nederlandse servers er gebruik van mogen maken.

Privacy

Als het gaat om VPN-verkeer, gebruikt SaferVPN een niet-registratiestrategie. Ze houden geen gegevens bij van de plaatsen die je bezoekt. Ze bewaren enkele metadata over gebruikerssessies om aan hun dagelijkse operationele behoeften te voldoen. De metadata worden een jaar bewaard.

Bij SaferVPN garanderen ze dat we nooit browseractiviteit, gegevens of IP-adressen zullen registreren. Dit betekent:

  • Alle websites die je in het verleden hebt bezocht of van plan bent te bezoeken in de toekomst.
  • Alle gegevens die je hebt gedownload, gedeeld of bekeken.

Dynamische adresdeling.

Elke keer dat je verbinding maakt met een van de VPN-servers, zullen deze je een nieuw IP-adres bezorgen totdat je alle beschikbare IP-adressen hebt gecontroleerd. Zoals altijd raden we je aan het privacybeleid en de TOS van SaferVPN door te nemen om te bepalen of deze voor je acceptabel zijn.

Veiligheid

SaferVPN ondersteunt verschillende VPN-protocollen op je netwerk. Deze omvatten IKEv2, OpenVPN, L2TP en PPTP. Bij sommige van hun aangepaste software (zoals Windows- en Mac OS X-clients) kun je zelfs kiezen tussen deze protocollen voor VPN-verbindingen.

Download SaferVPN apps

SaferVPN heeft programma’s ontwikkeld voor Windows, Mac OS X, iOS en Android om het gemakkelijker te maken om de service vanaf elk apparaat te gebruiken. Ze hebben ook software voor de Google Chrome-browser. Je kunt de desktop client downloaden vanaf de pagina “Toepassingen” door “Desktop” te selecteren en op de knop op de resultatenpagina te klikken. Ze proberen eerst verbinding te maken met IKEv2, dan met OpenVPN, dan met L2TP / IPsec en tenslotte met PPTP. Het kan voor je worden beheerd op mobiele apparaten zoals iPhone- en Android-telefoons. Op desktopcomputers kun je ervoor kiezen om het protocol dat je wilt gebruiken automatisch of handmatig te gebruiken.

De installatie van de SaferVPN Windows Client

Nadat je de client op een pc of laptop hebt gedownload, hoef je deze alleen als beheerder uit te voeren. Dit geeft je het voorrecht om SaferVPN-client software te installeren. Je ziet een welkomstscherm. Nadat je dit scherm op de knop “Volgende” hebt geklikt, kom je in het scherm met algemene voorwaarden. Als je akkoord gaat met deze voorwaarden, klik je de knop “Installeren” en de installatie begint. Het zal binnenkort klaar zijn. Nadat het installatieproces is voltooid, klik je de knop “Sluiten”. Het volgende introduceert kort de voordelen van SaferVPN. Als je al een account hebt, vul dan je e-mailadres en je ontvangen wachtwoord in. Vink vervolgens het vakje naast “Onthoud me” aan, zodat de client je gegevens onthoudt de volgende keer dat hij opstart.

SaferVPN snelheidstest

De snelheid van de SaferVPN-service is goed. Wanneer je verbinding maakt met hun VPN-netwerk, zal de snelheid iets dalen. Dit komt door de overbelasting die wordt veroorzaakt door het versleutelen van al het online verkeer. Dit verlies is klein vergeleken met de wetenschap dat al je online activiteiten veilig en anoniem zijn.

De snelheidstest toont aan dat de versleutelde verbinding de downloadsnelheid van de basis-ISP heeft verlaagd van 28,86 Mb naar 26,92 Mb / s. Op de server in New York is dit een vermindering van ongeveer zeven procent. Het gebruik van SaferVPN kan je internettransacties garanderen, zodat je overheidscensuur op Facebook, Twitter en andere websites kunt omzeilen. Hiermee heb je overals ter wereld toegang tot geografisch beperkte streaming-inhoud.

Conslusie SaferVPN Review

Hun doel is om het publiek overal veilige, privé en ongecensureerde internettoegang te bieden. Hoewel het middelgrote VPN-providers zijn, zijn hun servers goed gelegen.

Ze verzamelen minimale metadata om aan operationele behoeften te voldoen. Je kunt hun privacybeleid lezen voor meer informatie.

Hun software ondersteunt de meeste besturingssystemen en is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Hun desktopsoftware maakt het mogelijk om handmatig protocollen te selecteren. Wanneer je je afmeldt bij de VPN, hebben alle applicaties inclusief iOS en Android een kill switch functie om je privacy te beschermen. Ze beschermen je ook door automatisch verbinding te maken met de service wanneer ze toegang krijgen tot een onveilig Wifinetwerk. Klantondersteuning wordt geboden via 24/7 online chat, e-mailtickets, database met veelgestelde vragen, snelstartgids en algemene informatie. Ze hebben een blog en zijn actief op sociale mediasites zoals Facebook, Twitter en YouTube.

Verwante artikelen