Ivacy VPN

Prijs: €0-3 per maand Gevestigd in: Singapore Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec, SSTP, PPTP

Ivacy VPN Review

Misschien ben je ook op zoek naar nieuwe technologieën en bedrijven om je privacy en veiligheid te verbeteren wanneer je online bent. In dit artikel hebben we het over VPN Ivacy, een vrij nieuwe aanbieder die toch al een stevige reputatie opgebouwd heeft.

Ivacy VPN is gevestigd in Singapore

Dit VPN is gevestigd in Singapore en heeft meer dan 450 servers in meer dan 100 landen. Dit vertaalt zich in een geweldige dekking, waar je ook bent! Als je alle details en de meest nuttige functies van dit VPN wilt kennen, lees dan deze Ivacy VPN review verder.

Prijzen en abonnementen Ivacy VPN

Voordat je een investering doet, is het altijd goed om te begrijpen hoeveel je bereid bent uit te geven en wat je budget is. Laten we dus direct naar de kern van deze Ivacy VPN review gaan en de beschikbare prijzen en abonnementsplannen bekijken.

Het Ivacy VPN heeft drie abonnementen: een maandelijks, een jaarlijks en een vijfjarig abonnement. Zoals alle VPN’s leveren langetermijnplannen bijna altijd grote besparingen op vergeleken met bijvoorbeeld maandelijkse plannen. In het geval van VPN Ivacy garandeert een vijfjarig abonnement je zelfs een besparing van 90%. In de praktijk, maar $0,99 per maand, betaald met een enkele betaling van $60.

Zelfs een jaarabonnement geeft een grote korting, meer dan de helft van de maandelijkse prijs! De prijs hiervoor is in feite $3,33 per maand, betaald in een enkele termijn van $40.

De kosten van het maandelijkse abonnement bedragen in plaats daarvan $9,99 per maand, in lijn met de andere VPN’s. Zoals je ziet, is er veel verschil en soms is het goed om vandaag iets meer uit te geven, om een grote besparing te hebben op de lange termijn. Maar het laatste woord is aan je om de optie te kiezen die het beste bij je past.

Een ander voordeel van VPN Ivacy is dat het je binnen dertig dagen na aankoop een geld-terug-garantie biedt. Dit geeft je de tijd om het uit te proberen en een weloverwogen beslissing te nemen. Er is geen periode om Ivacy VPN gratis te gebruiken, alleen een 3-daagse proef met een kleine aanbetaling.

Vergeet niet de terugbetalingsvoorwaarden nauwkeurig te lezen, omdat de meeste bedrijven proberen te voorkomen dat er geld wordt teruggegeven aan klanten als er problemen zijn.

Ivacy ondersteunt verschillende betaalmethoden en je kunt je kaart, PayPal, Perfectmoney of zelfs Bitcoin gebruiken.

Overzicht van de belangrijkste kenmerken

 • er worden geen logboeken bijgehouden
 • betalingen via torrent toegestaan
 • ontgrendeling van Netflix in de VS
 • vijf logins tegelijk mogelijk
 • servers in meer dan vijftig landen
 • ondersteuning van Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Firefox, Chrome, PS4
 • gebruik van OpenVPN (TCP, UDP), IKEv2
 • onbeperkt dataverkeer
 • militaire 256 bit cryptografie
 • verborgen IP-adres
 • gebruik van meer dan duizend servers over de hele wereld

Netflix en Torrent bij Ivacy VPN

Een groot deel van de VPN-gebruikers gebruikt deze privénetwerken om exclusieve content te ontsluiten op streaming providers als Netflix, Hulu en Amazon Prime. Een goed streaming en torrent VPN moet daarom de toegang tot deze platformen garanderen.

Hoe gaat het met Ivacy met Netflix en andere streamingplatforms? Het lijkt erop dat VPN Ivacy toegang heeft tot de belangrijkste streaming platformen zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime. Toch zijn er verschillende klachten geweest over de stroomsnelheid en de buffering tijdens het bekijken. Als je VPN Ivacy speciaal voor dit soort operaties wilt gebruiken, kun je tegen wat problemen aanlopen.

Over het downloaden is er alleen maar goed nieuws. Met zijn dedicated servers voor P2P kun je zonder problemen alles downloaden wat je maar wilt.

Kenmerken van VPN Ivacy

Hoewel het pas sinds kort op de markt is, biedt het al veel mogelijkheden.

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen:

 • 256-bit encryptie zorgt ervoor dat al je informatie veilig is. Met zo’n beveiliging hoef je niet bang te zijn voor cybercriminelen.
 • Je moet altijd opletten met openbare Wifinetwerken omdat ze mogelijk besmet zijn met malware. Maar als je eerst verbinding maakt met een VPN, zoals deze bijvoorbeeld, heb je deze problemen niet.
 • Zorg ervoor dat het VPN waarop je je abonneert geen gegevens vastlegt, omdat deze altijd achter je rug om tegen je kunnen worden gebruikt of aan derden kunnen worden verkocht! VPN Ivacy maakt gelukkig geen deel uit van de club en neemt geen browsergegevens op.
 • Deze handige functie zal je begeleiden naar de beste instelling op basis van je gebruik van VPN, of het nu voor streaming, torrenting of wat dan ook is. Zodra je de VPN-client invoert, hoeft je alleen maar de reden van je verbinding aan te geven en je VPN Ivacy-account zal je vertellen wat de beste server is voor je doeleinden. Handig, niet?
 • De “Kill”switch blokkeert in principe je internetverbinding, voor het geval de VPN-verbinding zou wegvallen. Zo blijf je veilig en geef je nooit je IP-adres prijs als je op het internet surft.
 • Met Split Tunneling kun je websites in je land en in het buitenland tegelijkertijd bezoeken. Je kunt Netflix VS op de achtergrond hebben bij het lezen van het nieuws en wat er in België of Nederland gebeurt.
 • Een NAT-firewall is een extra veiligheidsmaatregel. Gelukkig biedt Ivacy ook deze dienst aan die in je abonnement is inbegrepen.
 • Het IPv6-protocol kan worden gelekt, waardoor je IP-adres in gevaar komt en voor iedereen zichtbaar wordt. Bescherming tegen het per ongeluk uitlekken van gegevens, zoals die van Ivacy, lost dit vervelende probleem op.
 • Je kunt kiezen uit veel protocollen zoals TCP, UDP, L2TP en IKEV. Pas je verbinding aan zoals je dat wilt!
 • DDoS-aanvallen proberen je internetverbinding te onderbreken door de server of het netwerk waarmee je verbonden bent te overspoelen met verzoeken. VPN slaagt erin deze aanvallen te blokkeren door een versleutelde verbinding te maken tussen de server en je toestel.
 • Afhankelijk van het plan dat je kiest, kun je tot vijf apparaten tegelijk aansluiten.
 • Elke keer als je iets van het internet download, weet je niet of je een virus krijg of niet. Je kent het gevoel? Gelukkig kan Ivacy malware verwijderen van de bestanden die je van het internet downloadt.
 • Het downloaden en installeren van Ivacy is snel en eenvoudig. Je zult ook een handleiding vinden, maar die zou je normaal niet nodig moeten hebben.

Ivacy VPN Review: Conclusie

Deze VPN Ivacy is uitstekend en blinkt uit in vele aspecten, waaronder de klantenondersteuning die werkelijk onberispelijk is. Er zouden echter problemen kunnen zijn bij het streamen met niet bepaald uitstekende snelheden. Veel gebruikers hebben ook geklaagd over de moeilijkheid om een terugbetaling te krijgen, dus wees voorzichtig met het lezen van alle punten van hun garantie. Hun non-registratiebeleid geeft je gemoedsrust aan de privacy kant, zodat je met een gerust hart op het internet kunt surfen.

Verwante artikelen