IPVanish VPN

Prijs: €5+ per maand Gevestigd in: Verenigde Staten Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec, SSTP, PPTP

IPVanish VPN Review

Hoe ben je een van de meest geprezen virtuele privénetwerken ter wereld geworden? Je moet diensten verlenen die gericht zijn op beveiliging en gebruikersbehoeften. Zo is het aantal IPVanish gegroeid van 30 servers in 2012 naar meer dan 1000 servers in 60 landen in 2020.

IPVanish is opgericht door technische experts bij Mudhook Media Inc. een dochteronderneming van Highwinds Network Group in Orlando, Florida. In het begin concentreerden ze zich op het Windowsplatform, maar ontwikkelden zich later naar MacOS, iO, Android en Amazon Fire tv. De groep is eigenaar van de meeste van de 1000 servers die voor VPN’s worden gebruikt, maar in sommige gebieden huurt het hardware en datacenters.

Encryptie en beveiliging

IPVanish gebruikt 256-bit AES-codering om gevoelige gegevens te beschermen. Het heeft hetzelfde coderingsniveau dat wordt gebruikt door de Amerikaanse overheid en wordt wereldwijd erkend door privacybeschermers. Het gebruikt ook de meest veilige OpenVPN om je informatie te beschermen.

Onbeperkte bandbreedte

Met IPvanish hoef je je geen zorgen te maken over bandbreedte, want het biedt onbeperkte bandbreedte voor alle abonnementen. Het biedt ook onbeperkt P2P-verkeer. IPvanish gelooft heilig in de privacy van zijn klanten en bewijst dit met een non-logging beleid dat geen logboeken bijhoudt van de activiteiten van zijn gebruikers.

De snelheid

Als je IpVanisch activeert en een ander land selecteert, merk je een belangrijke wijziging. Hoe dichter de server bij je plaats is, hoe sneller deze zal zijn.

Je kunt Netflix op Amerikaanse servers bekijken. Je zult merken dat Netflix vrij snel is, maar het duurt nog steeds bijna een minuut voordat de pagina volledig is geladen. Zodra de pagina echter is geladen en de vereiste streaminginhoud is opgeroepen, start het programma zonder problemen en kun je het zonder problemen bekijken.

Er zijn veel variabelen die de snelheid van de VPN beïnvloeden, waardoor veel snelheidstests niet nodig zijn. Omdat een VPN-gegevens versleutelt, duurt het meestal even om gegevens heen en weer te sturen, wat de verbinding vertraagt. Als de internetserviceprovider (ISP) echter opzettelijk de verbindingssnelheid verlaagt (ook bekend als throttling), kan de VPN de snelheid van internet daadwerkelijk verhogen. Het toevoegen van nieuwe servers aan het netwerk heeft ook invloed op de snelheid. Testresultaten kunnen ook variëren, afhankelijk van waar je je bevindt, dus afhankelijk van waar je bent verbonden, vind je mogelijk verschillende snelheden.

Serverkeuze

Enkele belangrijke serverlocaties:

 • België
 • Albanië
 • Australië
 • Oostenrijk
 • Brazilië
 • Bulgarije
 • Canada
 • Cyprus
 • Zuid-Korea
 • Costa Rica
 • Kroatië
 • Denemarken
 • El Salvador
 • Verenigde Arabische Emiraten
 • Verenigde Staten

Belang van het aantal servers en de locatie

De relatie tussen de server en het land / de regio is een belangrijke factor om te overwegen bij het kiezen van een VPN. Toegang hebben tot meer servers betekent meestal een hogere snelheid, maar als VPN A meer servers heeft dan VPN B maar twee keer zoveel gebruikers heeft, zal VPN A nog steeds langzamer zijn. Idealiter zou je overal een VPN moeten hebben met veel servers. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken dat de server / het land waarin je geïnteresseerd bent, overbelast raakt en langzaam draait.

Gebruikerservaringen IPVanish VPN

configureren van IPVanish is eenvoudig en je kunt de software binnen enkele minuten downloaden en installeren. Als je je registreert voordat je de software downloadt, zal de site bepalen wat de beste optie is voor het apparaat dat je gebruikt. Omdat je maximaal tien apparaten tegelijkertijd kunt gebruiken, kun je in de toekomst eenvoudig de juiste toepassing voor andere apparaten selecteren.

Er zijn niet veel instellingen om te configureren, dus iedereen die helemaal geen technisch expert is, zou IPVanish gebruiksvriendelijk moeten vinden. IPvanish biedt een Kill Switch-functie, die nodig is voor degenen die geïnteresseerd zijn in een veilige verbinding bij het gebruik van VPN. Kill Switch wordt echter niet automatisch ingeschakeld, je moet de instellingen invoeren en deze activeren.

Een ding dat je opvalt wanneer je door de IPVanish-applicatie bladert, is dat het een actief logboek bijhoudt dat de tijd waarop je verbinding hebt gemaakt, de server waarmee je verbinding hebt gemaakt en de duur van de verbinding kan bijhouden. Hoewel het logboek beschikbaar is voor gebruikers om te bekijken, slaat IPVanish het logboek niet op; dit is alleen maar een manier om te zien met welke servers verbinding is tijdens de sessie.

Je zult genieten van de mogelijkheid om de server te kiezen die je wilt. Als de verbindingssnelheid laag is, kun je van server wisselen zonder eerst de verbinding met de VPN te verbreken. Door een nieuwe server te selecteren, zal de applicatie de verbinding verbreken en zonder problemen opnieuw verbinden.

Omdat veel gebruikers de mogelijkheid moeten hebben om streaming media-inhoud te bekijken via hun favoriete online services, is geverifieerd hoe IPVanish VPN Netflix en Hulu beheert. Vanwege de eigen proxy-instellingen van Hulu staat nu geen enkele server het bekijken van streaming-inhoud op Hulu toe. Als je Netflix gebruikt, zult je zien dat het niet alleen toegankelijk is vanaf elke server in de VS, maar ook vanaf servers in Londen en Glasgow, …

De klantenondersteuning van IPVanish VPN

IPVanish biedt verschillende manieren om thema-ondersteuning te krijgen. Om toegang te krijgen tot de helpfunctie, klik je op het help-pictogram in de rechter benedenhoek van het scherm en voert je je vraag in. Als er nuttige artikelen over dit onderwerp zijn, krijg je een lijst met mogelijke oplossingen. Mensen die rechtstreeks met iemand over hun problemen willen praten, kunnen ook livechat gebruiken.

IPVanish VPN biedt alleen terugbetaling binnen de eerste zeven dagen na registratie. Als je de bestelling binnen een week annuleert, krijg je automatisch je geld terug. Volgens de website kan het tot 24 uur duren voordat je terugbetaling is verwerkt; als je een creditcard of betaalpas gebruikt, kan het vijf tot tien dagen duren.

Hoewel veel mensen denken dat goede ondersteuning alleen nodig is om een ​​VPN te installeren, heb je in veel andere situaties mogelijk klantenondersteuning nodig. Je moet verbinding maken met een specifieke server, het beveiligingsprotocol wijzigen en VPN op de router configureren voor alle situaties.

De prijs van IPVanish

Je zult misschien teleurgesteld zijn dat IPVanish geen gratis proefperiode biedt. Veel consumenten proberen het liever uit voordat ze een maandelijks of jaarlijks contract ondertekenen.

Het biedt echter een onvoorwaardelijke geld-terug-garantie voor de eerste zeven dagen; als je je account binnen de eerste week annuleert, krijgt je automatisch een terugbetaling.

IPvanish VPN biedt drie verschillende abonnementsformules: een maand, drie maanden of een jaar. Hoe langer de contractperiode, hoe beter de korting die je krijgt. Het biedt ook een couponcode voor nieuwe abonnees: klik op de “coupon” -link om de code te krijgen en voer deze in bij het afrekenen, je kunt hem voor elk type abonnement gebruiken. Coupons kunnen alleen worden gebruikt om nieuwe services te activeren en kunnen niet worden gebruikt voor toekomstige verlengingen.

Nu bieden IPVanish en SugarSync samen promoties aan – je kunt beide aanbiedingen tegelijkertijd krijgen voor slechts $ 3,25 per maand!

IPVanish accepteert alle gangbare creditcards en betaalpassen en accepteert PayPal-betalingen.

IPVanish VPN Review: Conclusie

IPVanish is een van de belangrijkste VPN’s waar meerdere gebruikers de voorkeur aan geven. Dit komt voornamelijk door het aantal landen / regio’s waar de servers zich bevinden. Het heeft ook een sterke coderingsfunctie, zelfs op openbare Wifinetwerken kun je veilig, privé en anoniem surfen.

Verwante artikelen