Invisible Browsing ibVPN

Prijs: €0-3 per maand Gevestigd in: Roemenië Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, L2TP/IPsec, SSTP, PPTP

Invisible Browsing ibVPN Review

Het belangrijkste aspect van een snellere VPN-service is de kracht van de serverinfrastructuur. ibVPN heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt vergeleken met de 100 servers twee jaar geleden, en is nu uitgegroeid tot meer dan 180 servers in 57 landen / regio’s. De meeste servers bieden hoge snelheid. Zelfs op populaire serverlocaties zijn er geen beperkingen. Ondersteuning voor het ontgrendelen van populaire streamingsites zoals Netflix is gegarandeerd.

Netflix en andere streamingdiensten

De Provider kan sterke VPN-verboden op sites zoals Netflix VS omzeilen en de meeste waarde ui jet abonnement halen door toegang te krijgen tot een grotere inhoudsbibliotheek. IBVPN brengt niet alleen verrassingen voor het ontgrendelen, maar biedt ook hoge snelheid voor HD-streaming op Netflix.

De provider biedt ook de SmartDNS-service, waarmee je VPN-services kunt configureren op multimedia streamingtoestellen om geografisch geblokkeerde games en streamingdiensten te ontgrendelen. Als je een proxyserver wilt gebruiken om verbinding te maken met een plaats, kun je ook toegang krijgen tot de proxyserver. IBVPN presteert goed in dit deel van de service en overtreft de verwachtingen ver.

Andere belangrijke eigenschappen van ibVPN

  • De compatibiliteit met apparaten is goed, maar er is nog ruimte voor verbetering. Je kunt het configureren op Mac, Windows, Linux, Android, iOS… en gameconsoles zoals PlayStation en Xbox. Het is ook mogelijk om het direct op een router te configureren.
  • Het protocol biedt de belangrijkste modules die het VPN-beveiligingsmechanisme vormen. Hoewel VPN’s militaire codering bieden, kan de beperkte keuze aan protocollen, vanwege deze beveiligings- en beschermingsproblemen, voorkomen dat gebruikers zich bij providers registreren. IBVPN heeft ook goed werk verricht op dit gebied. Het ondersteunt niet alleen OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP en IPSec en andere conventionele protocollen, maar ondersteunt ook SoftEther, wat gebruikers meer opties biedt voor het beveiligingsniveau dat ze nodig hebben. De vereiste prestatie is in balans. We raden je echter aan altijd OpenVPN te gebruiken als het veiligste en meest betrouwbare protocol. Dit protocol heeft een hoge reputatie voor privacybescherming. Als je besluit om je te abonneren op de service, moet je het ook op IBVPN gebruiken.
  • Rond codering is IBVPN net zo effectief als elke andere VPN-serviceprovider. Met de ondersteuning van SSL en AES 256-bit encryptie, kan het je online identiteit verbergen en beschermen. IBVPN gebruikt Blowfish, om je online-ID schoon en veilig te houden.
  • IBVPN-servers zijn geplaatst de hele wereld verspreid en bestrijken het grootste deel van de Europa, Azië, De Verenigde Staten en het meest verrassend ook in het Midden-Oosten. Er zijn heel weinig VPN-diensten die een verbinding via een server in deze regio kunnen aanbieden.

Omdat steeds meer gebruikers geïnteresseerd zijn in deze VPN, maar af en toe andere behoeften en vereisten hebben, is er variatie nodig in het aanbod en de prijzen. Daarom moet de tariefplanning een brede waaier aan mogelijkheden bieden voor al deze soorten gebruikers. Er moet voor elk soort gebruiker een plan ontwikkeld worden dat voldoet aan de behoeften en dat tegen een redelijke prijs.

De verschillende pakketten

  • Het IBDNS / SmartDNS-epakket kost 36,95 US-dollar per jaar. Dit komt neer op ongeveer drie dollar per maand. Voor apparaten zoals Apple Tv heeft IBVPN biedt nu specifieke tarieven met dezelfde prijs als het Torrenting-abonnement. Dit biedt je de mogelijk om je alleen maar te abonneren op wat je echt nodig hebt.
  • Zoals hierboven vermeld kost het Torrent-pakket ook drie euro per maand. Het is voordelig om het volledige bedrag in een keer te vereffenen. Anders wordt het toch iets duurder en stijft de prijs naar bijna vijf euro per maan. Dit abonnement is alleen maar bedoeld voor Torrenting-doeleinden is. Daarom heb je maar toegang tot ongeveer twintig servers die speciaal geconfigureerd zijn voor P2P en torrenting. Vergeleken met andere aanbieders zit je met deze prijsklasse niet eens zo hoog als je het abonnement direct voor een volledig jaar betaalt.
  • Het Standaard VPN-pakket is een betaalbare keuze die voor veel gebruikers kan volstaan. Je krijgt toegang tot ruim 1401 landen en wordt ondersteund door de beste protocollen. Voor degenen die op zoek zijn naar een basis VPN-abonnement om hun anonimiteit online te beschermen, kan dit plan een goede keuze zijn, maar als je echt van streaming of torrents houdt, raden we je aan het “ultieme” plan te kiezen.
  • Het Ultiem VPN-abonnement kost $ 58,06 bij een eenmalige facturering. Dit komt neer op 2,42 dollar per maand. Dit is een uitgebreid abonnement dat voldoet aan de behoeften van bijna elke VPN-gebruiker. Van het ontgrendelen van streamingsites tot het beschermen van je online anonimiteit, beveiligingsfuncties, torrenting, dubbel VPN… dit heeft bijna alles te bieden wat je als VPN-gebruiker kan verlangen. Je hebt toegang tot 180 serverlocaties waarvan er vijf tegelijk actief kunnen zijn. Ondanks al deze uitstekende mogelijkheden, ligt de prijs van IBVPN nog steeds onder wat je zou betalen voor vergelijkbare abonnementen van andere bekende providers.

Hoe stel je ibVPN in op Windows

Een van de beste kenmerken van ibVPN zijn de ongelooflijke details in de ontwikkeling van de client toepassing om compatibiliteit van zijn services op bijna alle populaire en speciale apparaten te bieden.

Omdat de Windows-client de meest voorkomende client is, moet deze nauwkeurig worden ontworpen om ervoor te zorgen het gebruiksvriendelijker te maken en om steeds meer functies te bieden die het werken met IBVPN aangenamer maken.

Door de gebruiksvriendelijke interface, die regelmatig is bijgewerk, is IBVPN een van de betere VPN-providers voor Windowsgebruikers geworden. Het heeft ook enkele indrukwekkende opties, zoals Double VPN, Tor over VPN en zelfs Kill Switch..

Klantenservice van IB VPN

IBVPN blinkt ook uit in klantenservice. ibVPN geeft informatie, traint gebruikers en helpt hen technische problemen op te lossen. Je kunt contact opnemen met ibVPN via mail, livechat, ondersteuning op afstand en nuttige informatie krijgen om je probleem op te lossen. Je kunt leren door de FAQ, de kennisbank en het discussieforum te lezen. Zo’n uitstekende klantenservice is zeldzaam en prettig in gebruik

ibVPN Review: Conclusie

Het is een geweldige ervaring om ibVPN te gebruiken en meer te leren over zijn functies. Er zijn nog werkpunten om de beste VPN-providers te worden. Het is de snelstgroeiende VPN-service, met meer dan een half miljoen mensen die de IBVPN-service gebruiken.

Verwante artikelen