Hide.me VPN

De snelste VPN ter wereld, met ook een gebruiksvriendelijke app

Prijs: €5+ per maand Gevestigd in: Maleisië Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec, SSTP, Wireguard, SoftEther

Hide.me VPN Review

Als het gaat om bruikbaarheid, verdient Hide.me VPN echt applaus voor zijn eenvoud en compatibiliteit – zeker een negen op tien. Net als bij elke andere VPN-dienst zul je echter enkele onvolkomenheden en gebreken vinden in Hide.me VPN. Maar van alle 160+ VPN-aanbieders die nu actief zijn in de sector, verdient Hide.me VPN zeker zijn plaats.

Hide.me VPN is beroemd om zowel VPN als proxy. Het bedrijf biedt zowel een gratis VPN-service als een Premium VPN-service en een gratis proxy aan.

Over Hide.me VPN

Het bedrijf is gevestigd in Maleisië. Hide.me VPN is een bekend merk en maakt sinds 2011 deel uit van de branche. Het bedrijf wordt geleid door hoogopgeleide IT-experts die eerder hebben gewerkt aan beveiligingsprojecten voor verschillende bedrijven en overheidsdiensten. Het bedrijf beweert wereldwijd meer dan 100 miljoen downloads te hebben en een klantenbestand van bijna 4,5 miljoen. Het lijdt geen twijfel dat VPN hide.me in korte tijd een positie heeft verworven in de top vijf van VPN-aanbieders.

Geen enkele VPN-service verhoogt de snelheid van je internetverbinding. Als je deze slagzinnen ergens hebt gezien, val er dan niet voor. Wanneer een VPN-aanbieder een hogere snelheid biedt, kan het zijn dat hij deze belofte niet kan waarmaken. Dus als Hide.me beweert een van de VPN-providers- te zijn, betekent dit niet dat ze hun servers hebben verbeterd zodat ze de snelheid van je eigen internetverbinding zullen overtreffen.

Gratis abonnement optie

 • Hide.me VPN biedt een compleet en gratis plan aan dat levenslang verlengd kan worden.
 • Hide.me biedt twee verschillende soorten gratis plannen aan. Een met registratie (maar een mailadres) en een andere zonder registratie die je kunt krijgen door het downloaden van hun apps.
 • Het gratis plan met registratie heeft een limiet van twee GB aan gegevensoverdracht die elke maand kan worden verlengd. Het andere gratis plan dat je kunt krijgen door het downloaden van hun apps heeft een limiet van vijfhonderd MB dataoverdracht en kan elke twee weken worden vernieuwd.
 • Het gratis plan kan maar op een apparaat worden gebruikt.
 • Het Free Plan kan alleen worden gebruikt op Windows en dezelfde voorwaarde geldt voor gratis plannen op mobiele apparaten.
 • Abonnees van Free Plan kunnen niet vragen om het aantal plaatsen te verhogen. Zo kan Canada niet worden vervangen door de Verenigde Staten of Groot-Brittannië. Als je verbinding wilt maken met de Amerikaanse server op het Hide.me-netwerk, moet je je Free Plan upgraden naar Plus of Premium.
 • Het gratis plan biedt hetzelfde niveau van encryptie als het betaalde plan, maar je hebt beperkte bandbreedte en locaties.

Het wereldwijde VPN-netwerk van Hide.me

Een sterke wereldwijde aanwezigheid is het sleutelelement voor elke VPN-dienstverlener. Niet alleen het aantal servers telt, maar ook de kwaliteit van de infrastructuur is veel belangrijker. Eigen, zelfbeheerde, dedicated en fysieke servers zijn veel meer waard dan een virtuele server op een minder belangrijke locatie. Er zijn nu 100+ servers van uitzonderlijk hoge kwaliteit op meer dan dertig locaties in vijfentwintig landen

De meeste locaties zijn geoptimaliseerd voor P2P gebruik, met uitzondering van Australië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Je kunt verbinding maken met elke server om BitTorrent te downloaden via Hide.me VPN.

Geavanceerde cryptografie-algoritmes

Hide.me VPN biedt 256-bit AES-codering die je online aanwezigheid beschermt tegen hackers, phishers en andere aanvallers.

Het versleutelt al het verkeer, inclusief persoonlijke informatie en documenten, wachtwoorden, persoonlijke bestanden en creditcardgegevens. Op deze manier heb je geen zorgen en voorkom je problemen met digitale misdrijven.

Geld-terug garantie

Naast een gratis abonnement is er ook een 14-daagse geld terug garantie. Maar dit geldt slechts op één voorwaarde. Je kunt een terugbetaling vragen als u niet meer dan 500MB breedbandgebruik hebt.

Gelijktijdige verbindingen

Hide.me VPN biedt twee tariefplannen aan, Plus en Premium. Het Plus-plan wordt geleverd met een verbinding, terwijl het Premium-plan verbinding kan maken met 10 afzonderlijke toestellen. Het betekent dat als je je abonneert op een Premium-plan, je tegelijkertijd 10 VPN-verbindingen kunt maken op je desktop, telefoon en slimme apparaten. Ideaal voor het hele gezin.

Een vast IP-adres voor particulieren

Dit is een interessante functie. Hide.me biedt een vast IP-adres. Als je niet weet wat een vast IP-adres is, is hier een kleine definitie: Een vaste IP is anders dan een dynamische IP. Een vast IP-adres dat door uw VPN-provider is toegewezen, blijft constant telkens wanneer je verbinding maakt met het VPN-netwerk. Als je telkens hetzelfde IP nodig hebt als je verbinding maakt met een bepaalde hide.me VPN-locatie, kun je een vast IP aanvragen.

De kill switch functie

Een internet kill switch is een tegenmaatregel tegen cybercriminaliteit. Het maakt gebruik van het concept om al het internetverkeer af te sluiten met een switch. De Internet Kill Switch VPN optie stelt gebruikers in staat om beschermd te blijven, zelfs wanneer de VPN-verbinding uitvalt.

Het beste aan deze functie is dat het onder de volledige controle van de gebruiker is die kan beslissen of hij deze functie wel of niet activeert.

Hide.me VPN biedt de Internet Kill Switch optie in zijn Windows en Mac applicaties. Je kunt de optie Internet Kill Switch ook handmatig instellen voor Linux.

IP-lekbescherming

Hide.me VPN zorgt ervoor dat er nooit een verspreiding van je IP is.

Zodra de VPN-verbinding tot stand is gebracht, verwijdert Hide.me app de standaard gateway van je internetverbinding, zodat je lokale netwerk ontoegankelijk wordt. Op deze manier versterkt je VPN door een extra beveiligingslaag toe te voegen door IP-lekkage onmogelijk te maken.

De app blokkeert ook automatisch uitgaande IPv6-verbindingen om IP-lekkage te voorkomen. Dit heeft over het algemeen geen invloed op je internetverbinding.

DNS-lekbeveiliging

Het verlies van DNS is ook een veel voorkomend probleem waar VPN-gebruikers mee te maken hebben en er is nauwelijks een VPN-aanbieder die gebruikers tegen een dergelijke bedreiging probeert te beschermen. De Hide.me app stelt gebruikers in staat om een publieke DNS op te zetten voor de hoofdnetwerk interface. Op deze manier worden alle DNS verzoeken van de computer gerouteerd via het Hide.me VPN netwerk.

In zeldzame gevallen kunnen DNS-verzoeken niet door de VPN-verbinding gaan vanwege een standaardconfiguratie van je router, maar de Hide.me-app zorgt ervoor dat er geen DNS-verlies kan optreden tijdens een actieve VPN-verbinding.

No-Logs beleid, een belangrijk punt

Hide.me is specifiek ontworpen om geen gebruikersactiviteit en geen verbindingsinformatie op te nemen. Ze slaan geen IP-adressen, namen of persoonlijke klantgegevens op. Dit is zeker een groot pluspunt dat de score van van Hide.me positief beïnvloed.

Klantenservice

Hide.me VPN biedt 24/7 Live Chat Ondersteuning, ticketsysteem en mail. De reactietijd bij live chat is bevredigend. Gebruikers kunnen ook antwoorden krijgen op de meest voorkomende vragen en installatie-instructies met hun FAQ- en configuratiesecties.

De tariefplannen

Hide.me VPN is een van de duurste in de markt, maar het is ook een van de snelste en veiligste onder de meeste VPN-netwerken

Hide.me heeft twee opties voor betaalde abonnementen, waaronder de ‘Plus’ optie had een limiet van 75 GB per maand. Net als bij andere diensten varieert de prijs afhankelijk van de duur van het abonnement, en de goedkoopste optie is de tweejarige aanbieding tegen € 4,99 per maand (die om de twee jaar wordt aangerekend tegen € 129,99).

Hide.me VPN heeft de volgende tariefplannen:

 • Gratis VPN
 • Plan Plus
 • Premium plan
 • Mobiel plan (Android & iOS)

Ondanks de eigenschappen en goede functies heeft Hide.me VPN nog steeds een vrij hoge prijs.

Besluit

Als je je zorgen maakt over je privacy en veiligheid dan is Hide.me VPN een goede keuze. Voor streamers en downloaders is Hide.me VPN een goede keuze. Voor P2P of BitTorrent is het ongetwijfeld een van de beste VPN-aanbieders. Het maakt het ook mogelijk om P2P bestanden te delen op de meeste servers.

Verwante artikelen