CyberGhost VPN

Zeer gebruiksvriendelijke en goedkope VPN-dienst

Prijs: €0-3 per maand Gevestigd in: Roemenië Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec

CyberGhost VPN Review

CyberGhost VPN wordt beschouwd als een van de beste VPN’s op de markt. Gezien de concurrentie op de markt rijst echter de twijfel. Zal CyberGhost VPN zijn beloften om snel en soepel te kunnen navigeren waarmaken? Is het gemakkelijk te gebruiken? Lees verder om dit te weten te komen.

Geen deel van 14-ogen coalitie

Allereerst moet je weten dat het bedrijf achter Cyber Ghost VPN in Roemenië is gevestigd. Dit land maakt geen deel uit van de “14-ogen-coalitie”. Cyberghost VPN zorgt ervoor dat je gegevens versleuteld en ontoegankelijk blijven voor derden.

Snelheidsprestaties

Als je geïnteresseerd bent in de prestaties van deze torrent-downloadprovider zul je blij zijn te weten dat je met deze VPN kunt downloaden zonder enige bandbreedte of snelheidslimiet en het proces is ook eenvoudig. P2P is echter alleen beschikbaar op bepaalde geoptimaliseerde servers waardoor gebruikers bestanden kunnen delen zonder dat er een hoofdserver nodig is. Je kunt l de server van een bepaald land selecteren, hoewel CyberGhost je willekeurig met een server verbindt.

Prijzen en abonnementen

Cyber Ghost VPN is geen voorstander van degenen die besluiten om zijn volledige potentieel te benutten voor maar een maand. Het maandabonnement kost bijna zes keer de prijs van het abonnement voor 18 maanden. Het moet gezegd worden dat deze praktijk, die bedoeld is om gebruikers aan te moedigen een langetermijnabonnement te kopen, nogal wijdverbreid is bij VPN-providers, zodat je ze eigenlijk daarop niet mag beoordelen.

Wat betreft de langetermijnabonnementen zijn de prijzen binnen de normen van vergelijkbare VPN’s? Ook met een halfjaarabonnement kun je een aanzienlijke besparing realiseren vergeleken met een maandabonnement als je bedenkt dat dit ongeveer de helft minder kost.

Gratis op Chrome en Firefox

Na het sluiten van hun gratis proefprogramma, kondigde CyberGhost VPN aan dat de extensies Chrome en Firefox een gratis eendaagse proef voor de VPN-dienst zouden handhaven. Om hiervan te profiteren, hoef je alleen maar de onderstaande instructies te volgen op Chrome of Firefox.

Na 24 uur zullen deze uitbreidingen niet meer werken. Probeer de service op alle mogelijke manieren, inclusief het downloaden van grote bestanden en het streamen van video’s naar je browser. Zodra je een CyberGhost-account hebt geactiveerd, kunt je de browserextensies weer gebruiken.

Houd er rekening mee dat het gebruik van browserextensies niet je hele computer beschermt, maar alleen het verkeer dat actief door je webbrowser gaat.

Terugbetalingsbeleid

Voor alle abonnementen van zes maanden of meer heeft CyberGhost een terugbetalingsbeleid van 45 dagen. Dit is vastgelegd om ervoor te zorgen dat niemand ooit ontevreden is over de dienst en het is absoluut nodig om CyberGhost gratis te proberen binnen een periode die voldoende is om de voordelen ervan te waarderen.

Nut voor streaming

Met CyberGhost VPN kun je enkele streamingkanalen ontsluiten, waaronder Netflix, BBC, iPlayer en Hulu. Het mooie van dit privénetwerk is dat er geen beperkingen zijn op het uitgewisselde verkeer. Deze provider kan rekenen op zesduizend servers verspreid over 89 landen. Er zijn ook enkele servers die uitsluitend bestemd zijn voor streaming.

Torrents downloaden via CyberGhost VPN

De verbinding met de Europese servers is snel en boven de 50 Mb/s, ook de overzeese servers hebben een goede snelheid. Je kunt bestanden en gegevens in volledige anonimiteit downloaden omdat je identiteit verborgen blijft dankzij het gebruik van CyberGhost.

Belangrijkste voordelen

  • Solide beleid van no-logs: Omdat het bedrijf achter Cyberghost in Roemenië zit, kan het de privacy van zijn gebruikers en het bewaren van gegevens garanderen. De servers nemen je gegevens niet op en het bedrijf heeft minder toegang tot je persoonlijke gegevens.
  • Een ander briljant aspect is het gebruik van de beste protocollen zoals OpenVPN, IKEv2, L2TP en 256 bit encryptie op militair niveau.
  • De “Killer Switch” beschermt je in het geval dat de VPN wordt losgekoppeld om welke reden dan ook. Je computer wordt losgekoppeld van het netwerk om te voorkomen dat je IP-adres zichtbaar is en je identiteit wordt ontdekt.
  • De interface voor Windows is ongelooflijk eenvoudig, modern en intuïtief. De dienst biedt ook speciale apps voor Mac, Cyberghost Android tv, iOS en FireTV. Daarnaast zijn er speciale uitbreidingen beschikbaar voor Chrome en Firefox.
  • Een uniek Ip-adres: Deze functie is niet inbegrepen in het basispakket, maar het is de moeite waard om wat meer uit te geven om een IP-adres voor je alleen te krijgen. Prestaties zoals snelheid en veiligheid worden hier gemaximaliseerd omdat je de server niet hoeft te delen met andere gebruikers.
  • DNS-verliesbescherming en gegevenscodering: het lijkt erop dat er onder geen enkele omstandigheid problemen voorkomen met gegevensverlies of veiligheid. Geen enkele gebruiker heeft er tot op vandaag melding van gemaakt. Deze VPN maakt gebruik van 256-bit encryptie van militaire kwaliteit. CyberGhost VPN biedt je de beste beschikbare protocollen zoals OpenVPN, IKEv2, L2TP.

Kwaliteit van klantendienst

Heel vaak wordt de opwinding van het hebben van toegang tot honderden sites die je vanwege geografische beperkingen niet kon bereiken, snel getemperd door een slechte klantenservice die door verschillende VPN-providers geboden wordt. Bij CyberGhost VPN kun je contact opnemen met de ondersteuningsdienst via live chat, die 24 uur per dag en zeven dagen per week actief is en waarbij je rechtstreeks met een agent kunt praten om antwoorden op je vragen te vinden.

Conclusie

Dit virtuele privénetwerk doet zeker zijn werk om je gegevens privé te houden, dankzij de ‘kill switch’-functie, speciale IP, 265-bits encryptie en een uitstekende bescherming tegen DNS-verlies. Het is echt eenvoudig te gebruiken, om het even welk apparaat je gebruikt, en met de split-tunneling-functie kun je LAN-apparaten dicht bij je gebruiken en het verkeer gemakkelijker beheren. Al deze positieve aspecten samen zorgen wel voor een iets hogere prijs. In ruil daarvoor heb je zekerheid, effectiviteit, maar ook de zekerheid dat je een dienst in voortdurende evolutie hebt gekocht die veel aandacht besteedt aan de tevredenheid van haar klanten. Vanwege al deze kwaliteiten is CyberGhost VPN aan te bevelen als een van de beste VPN’s op de markt.

Verwante artikelen