Air VPN

Prijs: €0-3 per maand Gevestigd in: Italië Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN

Air VPN Review

AirVPN is in 2010 gestart als een groot project van een kleine groep. De oprichters zijn activisten, ze zijn bezorgd over online vrijheid en privacy. Helaas hadden ze gelijk dat ze zich zorgen maakten over de toekomst, maar gelukkig kwamen ze met deze uitstekende VPN-provider. Van het begin tot het vandaag is het doel van AirVPN om beveiliging te bieden. We zijn blij te kunnen zeggen dat deze missie vandaag, tien jaar na de lancering, nog steeds goed verloopt. Maar laten we het hebben over de details en de diensten die deze provider echt biedt.

Tarieven en formules van Air VPN

AirVPN heeft maar geavanceerd softwarepakket. Ze noemen het zelfs “premium” en ja, je moet ervoor betalen, net als elke dienst die goed werkt. AirVPN begrijpt echter ook dat niet iedereen het zich kan veroorloven om VPN een keer of zelfs altijd te gebruiken. Daarom bieden ze je verschillende formules waaruit je kunt kiezen. Deze omvatten: drie dagen voor een euro, een maand voor zeven euro, drie maanden voor 15,15 euro en 54 euro voor een jaar.

Het belangrijkste is dat als je een van de langere abonnementen kiest, je tot 28% kunt besparen in de abonnementen van drie maanden en zes maanden en tot 35% in het jaarabonnement. Als het gaat om betalingsmethoden is AirVPN flexibel. Ze accepteren veel verschillende creditcards, evenals PayPal, Bitcoin, …. Uiteindelijk is de keuze aan je.

Als je van gedachten verandert of deze provider gewoon wilt proberen, kun je genieten van een geld-terug-garantie van drie dagen.

Het AirVPN-servernetwerk

Het aantal servers is correct en ze zijn strategisch gelegen in meer dan dertig steden in 16 verschillende landen. De meeste daarvan bevinden zich in Europa, maar er zijn er ook enkele in Azië en in Noord-Amerika Bovendien hebben de meeste van hen hogere snelheden, wat de algehele prestaties verbetert.

Andere belangrijke kenmerken van AirVPN

 • Qua protocollen ondersteunt AirVPN alleen OpenVPN. De reden hiervoor is dat ze denken dat andere mensen niet veilig zijn of gecompromitteerd zijn. Omdat ze gebruikers echt goede bescherming willen bieden, streven ze alleen het beste na. En omdat de meeste platforms OpenVPN ondersteunen, is dit misschien geen probleem.
 • Er zijn meerdere gelijktijdige verbindingen mogelijk. Als je meerdere apparaten hebt en deze regelmatig gebruikt, zijn deze functies handig. Met AirVPN kun je er maximaal drie tegelijk beschermen.
 • DNS-routering – Als de service waartoe je toegang wilt je VPN heeft geblokkeerd, kan deze methode je helpen. De geografische beperkingen zijn er niet voor niets, en de diensten die hen dwingen ze te omzeilen, zijn niet populair. DNS-routing kan echter meestal worden gebruikt om dit probleem op te lossen.
 • Tor in AirVPN – Maak eerst verbinding met de VPN en vervolgens met het Tor-netwerk. Het maakt je nog veiliger, dus twijfel er niet aan dat je zo anoniem mogelijk bent. Zelfs als iemand je zou volgen terwijl je een VPN gebruikt, is er geen manier om je te bespioneren wanneer de twee methoden worden gecombineerd.
 • AirVPN in Tor – het werkt op dezelfde manier waarop je VPN en Tor opnieuw verbindt. Deze methode wordt echter gebruikt wanneer je je identiteit tegen de VPN zelf wilt beschermen. AirVPN ondersteunt het gebruik van Tor wanneer je hun website bezoekt, en ze zijn prima als je jezelf tegen hen wilt beschermen.
 • Dan zijn er nog andere poortopties: Port Forwarding: handig voor gameservers of websites op je eigen server. Iedereen die veel open poorten nodig heeft, zal dit nuttig vinden, en gelukkig staat AirVPN het toe.
 • P2P-ondersteuning: P2P-ondersteuning is wat torrentgebruikers verwachten van een VPN. Omdat torrenting in sommige landen als illegaal wordt beschouwd, is het waardevol om een ​​VPN te hebben die dit soort verkeer afhandelt. Zeer weinig VPN’s staan ​​dit toe, maar AirVPN is er een van
 • OpenVPN verpakken in SSL en SSH – Een andere methode die je kan helpen om beperkingen en blokkades te omzeilen. Trouwens, OpenVPN wordt geleverd met SSL of SSH, wat als een vermomming werkt en mensen die naar het verkeer kijken, misleidt door te denken dat het een normale, normale verbinding is.

Privacy en veiligheid bij Air VPN

AirVPN heeft een strikt en duidelijk beleid waarbij geen logboeken worden geregistreerd, wat betekent dat het geen van je online activiteiten registreert. Het enige dat ze echt opslaan, is de informatie die ze nodig hebben om diensten aan hun gebruikers te verlenen. En zelfs deze gegevens blijven verborgen voor derden.

Air VPN plaatst zelfs geen servers in landen waar de huidige wetgeving de veiligheid van gebruikers in gevaar kan brengen.

Ze respecteren niet alleen je privacy, maar ze zullen je ook aanraden om via Tor verbinding te maken met je website. Als gevolg hiervan lopen je echte IP-adres en andere persoonlijke gegevens nooit het risico om te worden geregistreerd.

Over het protocol hebben we vermeld en uitgelegd waarom AirVPN de voorkeur geeft aan OpenVPN. Het is eigenlijk het meest veilige protocol, en veel andere VPN’s beschouwen het ook als de eerste keuze.

Air VPN versleutelt ook je gegevens en gebruikt hiervoor de sterkste versleuteling. Deze VPN neemt geen enkel risico en stelt klanten niet bloot aan online gevaren. Dit omvat bescherming tegen malware en hackers, evenals het beschermen van je gegevens via deze geavanceerde methoden.

Klantenservice van AirVPN

Wat de klantenservice betreft, kunt je er nu voornamelijk van profiteren via het AirVPN-forum. Voor incidentele gebruikers is dit zorgwekkend, vooral wanneer discussies vaak technisch worden. Daardoor vinden veel mensen ze een beetje eng en durven ze geen vragen te stellen. Als het graven in de forums toch te vermoeiend en te moeilijk is, kun je een mail sturen. Het antwoord laat minstens een dag op zich wachten. Dit is niet zo snel als je zou willen met het is altijd prima.

De configuratie

De configuratie van dit VPN is relatief eenvoudig en het proces is vergelijkbaar met elk ander VPN. Natuurlijk je eerst naar de VPN-website en klikt je op de aanmeldingsknop.>/P>Hier zijn verschillende stappen te volgen:

 • eerst moet je een account aanmaken
 • ten tweede moet je het plan kiezen dat je wilt gebruiken en betalen
 • ten derde moet je het besturingssysteem kiezen waarvoor je een toepassing nodig hebt
 • daarna hoeft je alleen nog maar de software te downloaden en te installeren. Zodra je bent ingelogd en je server hebt gekozen, bent je klaar.

Snelheidstest AirVPN

Qua snelheid is deze VPN goed. De resultaten zijn bevredigend en je zou hier geen problemen mogen tegenkomen. Sommige servers draaien sneller dan andere. Dit is vaak afhankelijk van hun plaats en welke afstand je gegevens moeten overbruggen om de server te bereiken.

AirVPN Review: Conclusie

Al met al is het een goed VPN, met veel extra functies die zeldzaam zijn, en soms bijna onmogelijk om ergens anders te vinden. AirVPN hecht meer waarde aan veiligheid dan wat dan ook, maar ook de snelheden zijn uitstekend. De applicatie staat vol met informatie over je verbinding. De prijzen zijn meer dan correct, en hoe langer het abonnement dat je kiest, hoe meer geld je zult besparen. Wat veel mensen wel zorgen baart is de techniciteit van de VPN. Nieuwe gebruikers zullen niets begrijpen van de uitleg en zullen het idee om AirVPN aan te schaffen gewoon laten varen. En als ze ervan uitgaan dat alle VPN’s “ingewikkeld” zijn, kan het hen zelfs ontmoedigen om een andere provider te proberen. Afgezien daarvan is dit echter een uitstekend VPN, en we raden je aan het te gebruiken als je denkt dat je de technische woordenschat onder de knie hebt.

Verwante artikelen