Ziggo GO kijken in het buitenland (2021)

Ziggo Go kijken in het buitenland

Met Ziggo Go kun je van elk scherm een tv maken. Ziggo houdt eigenlijk wel een heleboel meer in dan het louter klassiek tv kijken. Zo kan je met “replay tv” bijvoorbeeld programma’s tot zeven dagen terug herbekijken. Op die manier is het geen ramp als je je favoriete programma bent vergeten opnemen. Daarnaast kan je ook gewoon live-tv kijken op zowaar meer dan tachtig verschillende tv-kanalen. Door middel van de Ziggo app kan je je favoriet programma ook van op afstand laten opnemen.

Ziggo maakt het ook mogelijk om via een Google Chromecast of Apple TV te gebruiken allerlei video content gemakkelijk te streamen naar je televisie. Je kunt ook honderden video’s bekijken op aanvraag of downloaden om ze offline te bekijken.

Ziggo biedt ook ondersteuning voor het gebruik van meerdere simultane “schermen”. Zo kunnen zowel jij als je vriend(in) op hetzelfde moment een ander programma bekijken. Met Ziggo Go kun je naar drie apparaten tegelijk kijken. Om het thuis te gebruiken heb je er wel een mediabox met de laatste software voor nodig.

Huidige topreeksen die op Ziggo te bekijken zijn:

 • Godfather of Harlem
 • Billions
 • Lovecraft Country
 • Watchmen
 • True Detective
 • The Undoing
 • The Sopranos
 • Band of Brothers
 • Game of Thrones
 • Chernobyl

Ziggo Go bekijken in het buitenland via een VPN

Als je in het buitenland bent, werkt Ziggo meestal niet meer. Maar ook buiten Europa zijn er nog steeds veel mensen die Ziggo willen bezoeken. Ze gebruiken VPN om dit te doen. Het werkt als volgt:

 • Je kiest een goede leverancier en schrijft je zich in. NordVPN is een voorbeeld van een VPN die met Ziggo gebruikt kan worden.
 • Je downloadt software op smartphones, tablets, laptops of computers.
 • Je logt in op de software met je eigen account, en kiest en vervolgens een Belgische, Nederlandse of andere server.
 • Je kunt VPN  gebruiken om Ziggo van over de hele wereld te bekijken. Ben je echter alleen in België of Nederlands, dan is een VPN ook handig: het kan zorgen voor de veiligheid van je  internetverkeer.

Als je een VPN gebruikt om je online privacy te beschermen, werkt Ziggo Go  soms niet goed. Probeer dan een andere server op dezelfde plaats. Zo geniet je van het Ziggo Go abonnement zonder de internetbeveiliging op te geven.

Beste VPN-aanbieder voor Ziggo Go

Streaming wordt algemeen beschouwd als een van de gebieden waarop veel VPN-diensten zich kunnen verbeteren, vooral wat betreft hoge videokwaliteit, snelle verbindingen en vertrouwelijke werking. Aan de ene kant moet een VPN voldoende bandbreedte bieden omdat het streamen van films, zeker met de extra vertraging van een VPN, een uitdaging kan zijn.

Aan de andere kant moet een VPN inhoud deblokkeren en moeiteloos geografische beperkingen omzeilen. Het gaat niet alleen om functionaliteit; VPN’s moeten zich voortdurend aanpassen aan de veranderende wet- en regelgeving in verschillende landen.

Het behoud van deze mogelijkheden voor gebruikers is een echte voortdurende strijd voor streamingbedrijven, en maar een select aantal heeft bewezen dat ze de constante zwarte lijsten en andere beperkingen die bedoeld zijn om VPN’s te elimineren als een veilig achterdeurtje voor geblokkeerde inhoud, aankunnen.

Dat gezegd hebbende, als het gaat om het streamen van je favoriete films of tv-programma’s, zijn er verschillende solide VPN-diensten. Deze VPN’s passen hun diensten voortdurend aan de nieuwe wetten aan, zodat je er zeker van kunt zijn dat je voorbij de VPN-blokkering van onder andere Ziggo.  Met deze VPN’s kun je een ononderbroken avondje films kijken. Uit onze tests kwamen de services van NordVPN het best naar voren bij het bekijken van Ziggo Go in het buitenland.

NordVPN – De beste VPN om Ziggo Go te kijken

NordVPN

Meest gebruiksvriendelijke VPN met het grootste serveraanbod

Prijs: €0-3 per maand Gevestigd in: Panama Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec, Wireguard

Deze provider is een kolos en hoewel het een beetje duurder is, is het geld dat je uitgeeft absoluut gerechtvaardigd voor wat je ervoor terugkrijgt. Meer dan duizend ondersteunde plaatsen over de hele wereld (waaronder China en Rusland), gespecialiseerde breedbandservers, en praktische hulpmiddelen voor specifieke doeleinden (zoals verbinding maken met Ziggo) zijn maar enkele van de gunstige aspecten van NordVPN.

Deze dienst bevordert de gebruikerservaring door advertenties en webbedreigingen te blokkeren. Je moet er ook rekening mee houden dat de geografische blokkeringsmarkt een volatiele business is, en wat vandaag goed werkt, hoeft dat morgen niet meer te doen.

Deze provider is een van de weinige diensten die consequent gericht is op het handhaven van beperkingen en het uitzoeken hoe deze te omzeilen. Dat maakt het onze nummer 1 keuze als de beste VPN voor videostreaming op de markt en in het bijzonder Ziggo GO.

Verwante artikelen