Hulu kijken in de Benelux (2021)

Hulu kijken in de Benelux

Wat is Hulu?

Hulu is een on-demand videodienst waarmee gebruikers populaire tv-programma’s kunnen streamen in de VS en Japan, maar dankzij een VPN dienst kan je ook Hulu kijken in de Benelux.  De dienst is eigendom van The Walt Disney Company en Comcast. Hulu richt zich voornamelijk op het streamen van nieuwere tv-programma’s van veel populaire netwerkzenders, originele inhoud, kaskrakers en onafhankelijke films, en documentaires.

Het platform verschilt van andere bekende streaming sites zoals Netflix en Amazon Prime Video doordat het mensen vroegtijdig toegang geeft tot populaire series van meerdere traditionele netwerken. Je hoeft meestal maar een week te wachten- en in sommige gevallen maar een dag – om afleveringen van populaire tv-series te bekijken nadat ze zijn uitgezonden. Je kunt Hulu thuis of onderweg bekijken via veel van je favoriete streamingapparaten.

Hulu heeft ook een groeiende line-up van exclusieve originele content, zoals de bekroonde dramaserie The Handmaid’s Tale, hip-hop docuserie Wu-Tang: An American Saga en meer.

Er is veel concurrentie onder de streamingdiensten, maar Hulu blijft zich sterk maken in een overvol veld van aanbieders.  Hulu heeft weer een indrukwekkende lijst met nieuwe toevoegingen. Maart brengt de première van de actiefilm Boss Level, evenals het tweede seizoen van animatieserie Solar Opposites, naast andere nieuwkomers.

Welke apparaten kun je gebruiken

Zoals vermeld op de website van Hulu, zijn Hulu en Hulu + Live tv beschikbaar op een breed scala aan populaire streamingapparaten, waaronder zowel Android- als iOS-apparaten, Roku, Apple tv, Amazon Fire tv, Fire-tablets, Google’s Chromecast-apparaten, Android tv, Mac- en pc-browsers, geselecteerde LG- en Samsung-smart-tv’s, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en de Nintendo Switch.

Kostprijs van Hulu

Hoewel Hulu vroeger een gratis (zij het beperkte) versie van zijn inhoudsbibliotheek aanbood, is dat niet langer het geval. Het platform is overgestapt op een volledig op abonnementen gebaseerd model, waardoor de gratis, advertentie-ondersteunde service is verdwenen. En in een recente samenwerking met Yahoo verhuisde Hulu een deel van zijn gratis content naar Yahoo View. De website zal de meest recente selecte serie-afleveringen beschikbaar stellen, waarbij nieuwe afleveringen acht dagen nadat ze zijn uitgezonden worden toegevoegd.

De traditionele Hulu-streamingdienst biedt een abonnement, advertentie-ondersteunde tier voor $ 6 per maand, en een advertentievrije versie voor $ 12 per maand. Hulu + Live TV is $ 55 per maand tot 18 december, daarna zal het $ 65 per maand zijn. Dit omvat de advertentie-ondersteunde streamingoptie, 50 uur cloud DVR en de mogelijkheid om op twee schermen tegelijk te kijken. Doe er nog eens $6 bij als je liever zonder voortdurend gezeur iets wilt kopen.

Heb je een VPN nodig voor Hulu

Als je je buiten de VS bevindt, heb je geen andere keuze dan een VPN te gebruiken om toegang te krijgen tot Hulu, omdat het alleen in Amerika beschikbaar is. Hulu heeft enkele robuuste geo-blocking firewalls die voorkomen dat gebruikers die zich niet in de VS, dus ook in de Benelux, bevinden zich kunnen aanmelden of toegang krijgen tot hun site. Naast de toegang tot Hulu zal een goede provider zoals NordVPN je ook beschermen tegen de nieuwsgierige ogen van hacker, cybercriminelen, …  Het zal ook je kwetsbaarheid en risico om het slachtoffer te worden van een cyberaanval aanzienlijk verminderen. Een VPN zorgt ervoor dat je gegevens en verkeer verborgen en anoniem blijven terwijl je programma’s streamt op Hulu.

Hoe de beste Hulu VPN te kiezen

De beste VPN voor Hulu vereist een paar specifieke kenmerken die zullen helpen om het beter te laten werken en ervoor te zorgen dat je toegang hebt. De top eigenschappen waar je op moet letten bij een VPN zijn als volgt:

  • Snelle verbindingssnelheden – Een VPN zal inherent je verbindingssnelheid vertragen omdat het je gegevens op een langere route naar de bestemming brengt om je beschermd te houden en om eventuele geo-restricties te omzeilen.
  • Meerdere betrouwbare servers – Hoe meer servers een VPN heeft, hoe groter de kans dat je er een vindt die de firewalls van Hulu kan omzeilen. Meerdere servers stellen je ook in staat om snel over te schakelen naar een andere server als Hulu ontdekt welke je gebruikt en deze blokkeert.
  • Geen bandbreedte- of verkeerslimieten – Elke VPN-dienst die je bandbreedte en verkeer begrenst of beperkt, is nutteloos als het aankomt op streamingdiensten zoals Hulu. Omdat streaming veel bandbreedte vereist, als je VPN dit beperkt, zul je niet ver komen tijdens het kijken naar je favoriete shows. Het is belangrijk dat de VPN-service die je kiest onbeperkt is, zodat je niet wordt onderbroken of gehinderd tijdens het streamen van je shows op Hulu.

NordVPN – Betrouwbare snelheden om Hulu overal te bekijken

NordVPN

Meest gebruiksvriendelijke VPN met het grootste serveraanbod

Prijs: €0-3 per maand Gevestigd in: Panama Besturingssytemen: Android, Windows, MacOS, iOS, Linux Protocollen: OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec, Wireguard

Verwante artikelen