HBO Max kijken in de Benelux (2021)

HBO Max kijken

HBO Max zette vijf jaar geleden zijn eerste stappen in het digitale tijdperk met HBO Now, waarmee de basis werd gelegd voor een veel uitgebreidere dienst genaamd HBO Max. Deze dienst combineert HBO’s indrukwekkende bibliotheek van originele shows en films met nog meer content van het moederbedrijf Warner Media in een enkele abonnementsdienst.

HBO Max is niet alleen een naamsverandering. Er is veel nieuwe inhoud, en HBO is agressief bezig om zijn abonneebestand uit te breiden door enkele gedurfde stappen. Het belangrijkste is dat HBO kortgeleden heeft aangekondigd dat veel van Time Warner’s belangrijkste bioscoopreleases op HBO Max zullen worden uitgebracht op dezelfde dag dat ze in de bioscoop komen.  HBO Max heeft enkele van de beste films van eind 2020 en 2021.

Gebruikers hebben toegang tot meer dan 10.000 uur aan content, waaronder HBO-shows als The Sopranos en Game of Thrones, maar ook recente films als The Harry Potter-serie en de Studio Ghibli-catalogus. Het is ook de exclusieve thuisbasis van de grootste show van de jaren 90 en begin jaren 2000 zoals Friends.

Zoals de meeste streamingdiensten, hoef je alleen maar toegang te krijgen tot de service vanaf een computer, telefoon of ander ondersteund apparaat, de show te selecteren die je wilt bekijken en te beginnen met streamen.

Welke apparaten ondersteunt HBO Max?

HBO Max ondersteunt een verscheidenheid aan apparaten, te beginnen met webbrowsers en zowel Android- als iOS-smartphones en -tablets. Download gewoon de app uit de Google Play Store of Apple App Store om te beginnen met streamen. De dienst heeft ook apps voor Android tv en Apple tv, evenals ondersteuning voor Google Chromecast streaming dongels.

Veel smart-tv’s, zoals die van Samsung, LG en Sony, zijn ook compatibel met HBO Max.

Wat kun je op HBO Max kijken?

HBO Max biedt een enorme hoeveelheid geweldige content voor zowel kinderen als volwassenen. Deze omvatten HBO’s indrukwekkende catalogus van originele shows en films, evenals inhoud van het moederbedrijf Warner Media. Om je een idee te geven van wat jeu kunt verwachten, volgt hier een korte lijst van de beste inhoud die HBO Max te bieden heeft.

HBO Max kijken: TV shows

Het mag geen verrassing zijn dat HBO Max een groot aantal geweldige tv-programma’s heeft na decennia van geweldige HBO originals zoals The Sopranos, Westworld, Game of Thrones, Sex and the City, en anderen. Deze kunnen allemaal in hun geheel worden gestreamd op de dienst in HD-kwaliteit.

Maar HBO Max biedt veel meer dan alleen dat. Het omvat meer hit shows zoals Friends, The Big Bang Theory, en South Park, evenals populaire kindershows zoals The Jetsons, The Flintstones, Looney Tunes, en Sesamstraat. Het bevat ook veel series en films van de streaming service Crunchyroll.

Hier is een korte lijst van een paar favoriete tv-programma’s op HBO Max:

  • Band of Brothers
  • Big Bang Theory
  • The Boondocks
  • Chernobyl
  • Curb Your Enthusiasm
  • Doctor Who
  • The Electric Company

De beste VPN voor HBO Max

HBO Max is nu exclusief voor de VS. Maar via een vpn-verbinding kun je het ook in de Benelux bekijken. VPN’s (virtuele particuliere netwerken) wijzen je een nieuw IP-adres toe, waarmee je op het web kunt surfen alsof je uit een ander land komt. Bovendien houden ze je gegevens en browsegeschiedenis meer privé.

€0-3 per maand

NordVPN

Meest gebruiksvriendelijke VPN met het grootste serveraanbod

Waarom je een VPN nodig hebt om HBO Max te kijken

Met een VPN kun je je virtuele plaats veranderen naar de VS. Maar hoe werkt dit?

Elk apparaat heeft een Internet Protocol (IP) adres dat je fysieke plaats onthult. Wanneer je verbinding maakt met een VPN-server in de VS, krijg je een Amerikaans IP-adres in de plaats – en je echte IP-adres is verborgen. Je kunt dan HBO Max laten denken dat je in de VS bent, zelfs als je eigenlijk in een ander land bent.

De top VPN-aanbeveling voor HBO is Nordvpn. Het is de meest betrouwbare om HBO Max te ontgrendelen.

NordVPN staat nog steeds op de eerste plaats van de VPN-services

Met een overvloedig aanbod van servers uit 62 verschillende landen (en alle Amerikaanse staten), hoge snelheden en concurrerende prijzen, is het gemakkelijk te zien waarom. Het is eenvoudig te gebruiken, en over het algemeen overtreft het rivalen met zijn premium functies. Je kunt NordVPN krijgen vanaf £2.68 per maand als je je aanmeldt voor een driejarenplan. Als alternatief kun je ook kiezen voor tweejarige, eenjarige, zesmaandelijkse en maandelijkse abonnementen.

Verwante artikelen